200 m² kunstgras in Hulst aangelegd

Een mooi kunstgras project in Hulst met een afmeting van ruim 200 m². Hier mochten we onze bestseller, de Royal Grass® Lush, met de z.g. ReaDY® technologie, plaatsen.
De Royal Grass® Lush heeft een natuurlijke, nazomerse uitstraling. Niet voor niets dat wij het predicaat: “koninklijk” uit mogen dragen. Dit type kunstgras is vrijwel niet van echt te onderscheiden.
Weer een zeer tevreden klant waar we een 10 van kregen op onze 5 sterrenspecialist beoordeling.

BEKIJK DE FOTO’S VAN HET KUNSTGRAS in Hulst

Onderstaand de fotoserie, vanaf de aanvang tot het eindresultaat. Met dank aan de eigenaar van dit project die ook deze prachtige foto’s voor ons maakte.

 

NATUURLIJK EN EXCLUSIEF KUNSTGRAS VAN HOGE KWALITEIT IN ONZE SHOWTUINEN!

Exclusief kunstgras met een natuurlijke uitstraling en van de hoogste kwaliteit, dat vindt u bij een kunstgrasspecialist. Bovendien zijn Royal Grass kunstgrassen niet van echt gras te onderscheiden. Onze ervaring is ook dat u het best rustig en weloverwogen een keuze maakt voordat u overgaat tot het geven van een opdracht aan ons. Om die reden hebben wij twee showtuinen waar diverse types natuurlijk uitziend exclusief kunstgras van hoge kwaliteit voor u klaar liggen. Hier kunt u zelf en ter plekke de soorten kunstgras van dichtbij bekijken. Maar ook voelen, er overheen lopen of zelfs tegelijk een opdracht geven tot plaatsen op uw locatie. 

DE DELTA KUNSTGRAS SHOWTUINEN VINDT U IN:

  • Kapelle: Motel Grand Café Restaurant de Caisson, Smokkelhoekweg 10-12, 4421 JH Kapelle, A58 afslag nummer 34. Deze showtuin is vrijblijvend en zonder afspraak te bezoeken. Op afspraak is er een professional aanwezig.
  • Hoogvliet: Bedrijventerrein Hoogvliet, Oudelandseweg 5, 3194 AR Hoogvliet. Deze showtuin is NIET zonder afspraak te bezoeken. Op afspraak is er een professional aanwezig.