KUNSTGRAS INSTALLATIE VAN DE ROYAL GRASS® SEDA IN OOSTBURG

KUNSTGRAS INSTALLATIE VAN DE ROYAL GRASS® SEDA IN OOSTBURG

In het Zeeuwse Oostburg hebben we een gedeelte van het gras verwijderd en vervangen door kunstgras. We hebben hierdoor gedeeltelijk een onderhoudsarme tuin gecreëerd. 

Deze achtertuin is voorzien van de ROYAL GRASS® SEDA. Deze, 30mm hoge en sterke, kunstgrassoort kan vier keer meer belasting aan dan reguliere kunstgrasvezels en is uitermate geschikt voor spelende kinderen. De Royal Grass® Seda bestaat uit de twee populaire kleuren, te weten zomergroen en olijfgroen. De combinatie van deze kleuren geeft het gazon een nazomers uiterlijk. De ROYAL GRASS® SEDA is volledig Uv-bestendig en 100% veilig voor mens en dier.

Onderstaand de foto’s van de installatie in combinatie met het echte gras.

 

AANLEG TUIN MET ROYAL GRASS® WAVE IN KAMPERLAND

AANLEG TUIN MET ROYAL GRASS® WAVE IN KAMPERLAND

Deze mooie voortuin in Kamperland is voorzien van 150 m² kunstgras. Hier mochten we onze mooie Royal Grass® Wave, met de z.g. ReaDY® technologie, installeren.

De Royal Grass® Wave is ontwikkeld volgens de z.g. ReaDY® technologie en heeft een speels en weelderig karakter doordat iedere vezel op eigen wijze kroest. Dit maakt dat de Royal Grass® Wave er heel realistisch en natuurgetrouw uit ziet. De Royal Grass® Wave is 100% veilig voor mens en dier.

Onderstaand de fotoserie, vanaf het platgestampte zand tot het eindresultaat.

 

AANLEG TUIN MET ROYAL GRASS® URBAN IN KAMPERLAND

AANLEG TUIN MET ROYAL GRASS® URBAN IN KAMPERLAND

Bij deze woning in het Zeeuwse Kamperland hebben we, in samenwerking met Sandee Hoveniers Kamperland, deze prachtige tuin voorzien van de ROYAL GRASS® URBAN. Deze schitterend groene ijzersterke soort kunstgras, is uitermate geschikt als speelondergrond en oogt daarnaast natuurlijk.

 

Delta Kunstgras vernieuwt ondergrond speeltuin Kapelle

Delta Kunstgras vernieuwt ondergrond speeltuin Kapelle

De vernieuwing van de ondergrond van een speeltuin in Kapelle met de Play Safe . Uitermate geschikt voor speelplaatsen met intensief gebruik met als fijne eigenschap dat het niet plat gaat liggen.

In 2019 zijn we volop bezig geweest met de vernieuwing van de ondergrond van een speeltuin in Kapelle. Er werd door ons allereerst een stevige ondergrond gerealiseerd, waarna er extra stevige Play Safe kunstgras werd gelegd. Intensief spelen op kunstgras met een mooie natuurlijke uitstraling, zonder dat het telkens plat gaat liggen? Dan is de Safe Play de beste optie!

De kinderen stonden al vol verwachting naar de speeltoestellen te kijken en konden niet wachten om er gebruik van te maken. Door de stevige maar toch valbestendige ondergrond kan dat op een veilige manier. Dankzij de afwatering die plaatsvindt door de backing (60 liter water per minuut) kunnen de kinderen ook spelen als het eens een keer heeft geregend.

Klik hier voor het artikel in de PZC.

 

Delta Kunstgras Nieuws

  • In het Zeeuwse Oostburg hebben we een gedeelte van het gras verwijderd en vervangen door kunstgras. We hebben hierdoor gedeeltelijk een onderhoudsarme tuin gecreëerd.  Deze achtertuin is voorzien van de ROYAL GRASS® SEDA. Deze, 30mm hoge en sterke, kunstgrassoort kan vier keer meer belasting aan dan reguliere kunstgrasvezels en is uitermate geschikt voor spelende kinderen. De Royal Grass® Seda bestaat uit de twee populaire kleuren, te weten zomergroen en olijfgroen. Lees meer…

Bezoekadres (Na afspraak) Spoorstraat 11 - 4431 NK
     's-Gravenpolder

mobile icon  0113-313166
mobile icon  06-21881191

message-2 icon  info@delta-kunstgras.nl
world icon  www.delta-kunstgras.nl