Delta Kunstgras vernieuwt speeltuin Kapelle

Delta Kunstgras vernieuwt speeltuin Kapelle

Wij zijn volop bezig met de vernieuwing van de ondergrond van een speeltuin in Kapelle.  Er wordt door Ad en zijn collega allereerst een stevige ondergrond gerealiseerd waarna er extra stevig Safe Play kunstgras wordt gelegd. De kinderen staan al vol verwachting naar de speeltoestellen te kijken en kunnen niet wachten om er op te gaan spelen.
Door de stevige maar toch valbestendige ondergrond kan dat straks op een veilige manier. En door het kunstgras kunnen de kinderen ook spelen als het eens een keer heeft geregend. Klik hier voor het artikel in de PZC.

Ondergrond van een voetbalkooi is belangrijk

Ondergrond van een voetbalkooi is belangrijk

Bij het realiseren van een voetbalkooi met kunstgras is de ondergrond zeker zo belangrijk. De ondergrond moet stabiel, volledig waterdoorlatend zijn en voldoende valdempend. Zeker niet onbelangrijk is: de bal moet ook voldoende kunnen stuiteren. Zoals u hieronder kunt zien word er een zandbed aangebracht van minimaal 10 cm. Daarbovenop komt dan de valdemping en daarna het kunstgras. Als laatste wordt het kunstgras ingestrooid met speciaal rondkorrelig geslepen zand. Dit bevorderd de stabilisatie van de grasmat en is tevens warmtewerend in de zomer. Zo kan er naar hartelust en veilig gevoetbald worden in de voetbalkooi. Wilt u meer Informatie hierover of wilt uw club, school of vereniging ook zo’n mooie voetbalkooi? Neem gerust contact met ons op!

Binnentuin met kunstgras gerealiseerd bij de gemeente Terneuzen

Binnentuin met kunstgras gerealiseerd bij de gemeente Terneuzen

Vandaag met veel voldoening dit project mogen uitvoeren bij de Gemeente Terneuzen: de installatie van de Royal Grass Wave in de binnentuin. Iedere spreekkamer heeft zicht op een deel van de binnentuin. Door het aanbrengen van de Royal Grass Wave, met zijn zeer natuurlijke uitstraling, wordt een rustig en relaxt beeld gecreëerd.

Nog niet eerder zag kunstgras er zó natuurlijk uit

Nog niet eerder zag kunstgras er zó natuurlijk uit

Sense is de nieuwste telg in de Royal Grass familie: een prachtige, zachte en natuurgetrouwe kwaliteit. Eén ding is zeker: Royal Grass Sense zal verbaasde blikken opleveren bij iedereen die ontdekt dat dit geen natuurgras is, maar kunstgras!

Zie jij het verschil?

Je hebt ze vast wel eens gehad, klanten die twijfelen of ze kunstgras in de tuin willen, maar het ‘toch-nog-iets-te-nep’ argument ze telkens weerhield van de overstap naar kunstgras? Sense rekent af met de vooroordelen die bestaan over het uiterlijk van kunstgras

ReaDY technologie.

Met Royal Grass Sense introduceren wij niet alleen een prachtig product, maar ook een nieuwe innovatie op het gebied van kunstgras: ReaDY. ReaDY staat voor ‘Realistic Directional Yarn’, de kunstgrasvezels zijn op een innovatieve manier bewerkt. Iedere grasvezel vindt daardoor op zijn eigen manier een positie en gedraagt zich onafhankelijk van andere vezels.

Toepassingen Sense

Royal Grass Sense is ideaal als toepassing op groendaken, in siertuinen zoals bijvoorbeeld voortuinen, voor gebruik rondom gebouwen en voor presentatiedoeleinden zoals op beurzen of als winkelaankleding

Delta Kunstgras Nieuws

  • Wij zijn volop bezig met de vernieuwing van de ondergrond van een speeltuin in Kapelle.  Er wordt door Ad en zijn collega allereerst een stevige ondergrond gerealiseerd waarna er extra stevig Safe Play kunstgras wordt gelegd. De kinderen staan al vol verwachting naar de speeltoestellen te kijken en kunnen niet wachten om er op te gaan spelen. Door de stevige maar toch valbestendige ondergrond kan dat straks op een veilige Lees meer…

Bezoekadres (Na afspraak)

location iconSpoorstraat 11 - 4431 NK
     's-Gravenpolder

mobile icon  0113-313166
mobile icon  06-21881191

message-2 icon  info@delta-kunstgras.nl
world icon  www.delta-kunstgras.nl