Wie jarig is trakteert!

1 april 2019 vieren wij, als DELTA Kunstgras, ons 10-jarig jubileum. Dit willen wij voor u als klant niet ongemerkt voorbij laten gaan. Daarom mogen wij u maar liefst 20% jubileumkorting geven bij de aanschaf van de allernieuwste “telg” in ons assortiment: De Royal Grass Lush.  Deze actie is geldig van 1 april t/m 31 mei 2019 (Let op! De jubileumkorting geldt alleen op het kunstgras en is niet in combinatie met andere acties.)

De Royal Grass Lush is, een van de “extra zacht aanvoelende” soorten Royal Grass kunstgras en heeft door het gebruik van bepaalde geelbruine vezels een warme, nazomerse uitstraling. De vezels (42mm) staan net iets dichter op elkaar. Hij oogt daardoor extra vol.  Bij de Royal Grass Lush is gebruik gemaakt van de innovatieve ReaDY®-technologie. Alle grassprieten hebben daardoor stuk voor stuk een eigen groeirichting. Dit is echt de ideale grasmat voor iedereen die op zoek is naar een weelderig, natuurlijk ogende gazon.

Jubileumactie 'Wie jarig is trakteert'

Wilt u profiteren van onze geweldige jubileumactie? Vul dan hieronder uw gegevens in en we nemen z.s.m. contact met u op!


 

Ondergrond van een voetbalkooi is belangrijk

Bij het realiseren van een voetbalkooi met kunstgras is de ondergrond zeker zo belangrijk. De ondergrond moet stabiel, volledig waterdoorlatend zijn en voldoende valdempend. Zeker niet onbelangrijk is: de bal moet ook voldoende kunnen stuiteren. Zoals u hieronder kunt zien word er een zandbed aangebracht van minimaal 10 cm. Daarbovenop komt dan de valdemping en daarna het kunstgras. Als laatste wordt het kunstgras ingestrooid met speciaal rondkorrelig geslepen zand. Dit bevorderd de stabilisatie van de grasmat en is tevens warmtewerend in de zomer. Zo kan er naar hartelust en veilig gevoetbald worden in de voetbalkooi. Wilt u meer Informatie hierover of wilt uw club, school of vereniging ook zo’n mooie voetbalkooi? Neem gerust contact met ons op!

Binnentuin met kunstgras gerealiseerd bij de gemeente Terneuzen

Vandaag met veel voldoening dit project mogen uitvoeren bij de Gemeente Terneuzen: de installatie van de Royal Grass Wave in de binnentuin. Iedere spreekkamer heeft zicht op een deel van de binnentuin. Door het aanbrengen van de Royal Grass Wave, met zijn zeer natuurlijke uitstraling, wordt een rustig en relaxt beeld gecreëerd.

Nog niet eerder zag kunstgras er zó natuurlijk uit

Sense is de nieuwste telg in de Royal Grass familie: een prachtige, zachte en natuurgetrouwe kwaliteit. Eén ding is zeker: Royal Grass Sense zal verbaasde blikken opleveren bij iedereen die ontdekt dat dit geen natuurgras is, maar kunstgras!

Zie jij het verschil?

Je hebt ze vast wel eens gehad, klanten die twijfelen of ze kunstgras in de tuin willen, maar het ‘toch-nog-iets-te-nep’ argument ze telkens weerhield van de overstap naar kunstgras? Sense rekent af met de vooroordelen die bestaan over het uiterlijk van kunstgras

ReaDY technologie.

Met Royal Grass Sense introduceren wij niet alleen een prachtig product, maar ook een nieuwe innovatie op het gebied van kunstgras: ReaDY. ReaDY staat voor ‘Realistic Directional Yarn’, de kunstgrasvezels zijn op een innovatieve manier bewerkt. Iedere grasvezel vindt daardoor op zijn eigen manier een positie en gedraagt zich onafhankelijk van andere vezels.

Toepassingen Sense

Royal Grass Sense is ideaal als toepassing op groendaken, in siertuinen zoals bijvoorbeeld voortuinen, voor gebruik rondom gebouwen en voor presentatiedoeleinden zoals op beurzen of als winkelaankleding

Delta Kunstgras Nieuws

  • 1 april 2019 vieren wij, als DELTA Kunstgras, ons 10-jarig jubileum. Dit willen wij voor u als klant niet ongemerkt voorbij laten gaan. Daarom mogen wij u maar liefst 20% jubileumkorting geven bij de aanschaf van de allernieuwste “telg” in ons assortiment: De Royal Grass Lush.  Deze actie is geldig van 1 april t/m 31 mei 2019 (Let op! De jubileumkorting geldt alleen op het kunstgras en is niet in Lees meer…

Bezoekadres (Na afspraak)

location iconSpoorstraat 11 - 4431 NK
     's-Gravenpolder

mobile icon  0113-313166
mobile icon  06-21881191

message-2 icon  info@delta-kunstgras.nl
world icon  www.delta-kunstgras.nl