Gemeenten en bedrijven

Gemeenten en bedrijven gaan meer en meer gebruik maken van kunstgras. Ook zij weten de weg naar Delta Kunstgras steeds beter te vinden, niet voor niets. Want naast onze ervaring en werkwijze heeft Delta Kunstgras zaken als duurzaamheid, bewust rekening houden
met milieu, etc. hoog in het vaandel staan. Wij willen onze sociale verantwoordelijkheid niet uit de weg gaan. Wij zijn aangesloten bij MVO (Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen) Nederland.

Al onze kunstgrassen zijn uitvoering getest en gecertificeerd door TNO. Ons kunstgras levert geen enkel gevaar op voor volwassenen, kinderen of dieren en is bovendien brandwerend. Bij aanraking met vuur dooft de zandingestrooide kwaliteit onmiddellijk.
Kortom, ons kunstgras kan veilig worden gebruikt in tuinen, op dakterrassen en ons openbaar groen.
In het kader van duurzaamheid en milieuvriendelijkheid zijn wij dan ook zeer verheugd met de introductie van het nieuwe ecologisch kunstgras. De naam is Ecosense en is gemaakt van 100% polyolifine materiaal. Door een nieuwe productietechniek komen er geen
andere materialen meer aan te pas. Hierdoor is het EcoSense kunstgras na haar levensduur weer 100% recyclebaar en kan weer hergebruikt (cradle-to-cradle) worden voor de productie van nieuw kunstgras.

Gezien deze prachtige ontwikkelingen kunnen wij ons goed voorstellen dat ook u verdere informatie wenst. Natuurlijk kunt u ons altijd en geheel vrijblijvend, contacten. Net als onze andere relaties zijn wij ervan overtuigd dat ook u niet allen verbaasd zal zijn over de talloze voordelen, maar vooral hoe natuurlijk mooi ons kunstgras is.