Advies

De mogelijkheden van kunstgras zijn, wat ons betreft, onbegrensd. De grote diversiteit van ons aanbod is dan ook een logisch gevolg. 
Maar kiest u voor kunstgras dan wilt u niet voor onaangename verrassingen komen te staan. Door onze uitgebreide expertise weten we waarover we praten. De eerste stap, uw wensen op locatie bespreken, beschouwen we als zeer effectief. Aan de hand van onze bevindingen bespreken wij de mogelijkheden. Gevolgd door een “op maat” advies met een offerte. Geen verrassingen achteraf, afspraak is afspraak beschouwen wij namelijk als standaard service.
Wilt u vóór ons bezoek een prijsindicatie? Maak dan gebruik van ons offerteformulier via deze site. Na ontvangst nemen wij z.s.m. contact met u op.
Niet voor niets bewijst de praktijk dat Delta Kunstgras een prima partij is om u te begeleiden in de keuze voor een mooie en onderhoudsvriendelijke investering.

Topkwaliteit verdient tenslotte optimaal advies…

 

Delta Kunstgras Nieuws

  • Gratis instrooizand bij aanleg kunstgras! 1 april 2019 vierden wij, als DELTA Kunstgras, ons 10-jarig jubileum. Dit willen wij voor u als klant niet ongemerkt voorbij laten gaan. Daarom mogen wij u het instrooizand bij aanleg van uw kunstgras gratis weggeven!  Deze actie is geldig van 1 juni t/m 31 juli 2019 (Let op! De jubileumkorting geldt alleen bij aanleg van kunstgras en is niet in combinatie met andere acties.) Lees meer…

Bezoekadres (Na afspraak)

location iconSpoorstraat 11 - 4431 NK
     's-Gravenpolder

mobile icon  0113-313166
mobile icon  06-21881191

message-2 icon  info@delta-kunstgras.nl
world icon  www.delta-kunstgras.nl