Advies

De mogelijkheden van kunstgras zijn, wat ons betreft, onbegrensd. De grote diversiteit van ons aanbod is dan ook een logisch gevolg. 
Maar kiest u voor kunstgras dan wilt u niet voor onaangename verrassingen komen te staan. Door onze uitgebreide expertise weten we waarover we praten. De eerste stap, uw wensen op locatie bespreken, beschouwen we als zeer effectief. Aan de hand van onze bevindingen bespreken wij de mogelijkheden. Gevolgd door een “op maat” advies met een offerte. Geen verrassingen achteraf, afspraak is afspraak beschouwen wij namelijk als standaard service.
Wilt u vóór ons bezoek een prijsindicatie? Maak dan gebruik van ons offerteformulier via deze site. Na ontvangst nemen wij z.s.m. contact met u op.
Niet voor niets bewijst de praktijk dat Delta Kunstgras een prima partij is om u te begeleiden in de keuze voor een mooie en onderhoudsvriendelijke investering.

Topkwaliteit verdient tenslotte optimaal advies…

 

Delta Kunstgras Nieuws

  • Wij zijn volop bezig met de vernieuwing van de ondergrond van een speeltuin in Kapelle.  Er wordt door Ad en zijn collega allereerst een stevige ondergrond gerealiseerd waarna er extra stevig Safe Play kunstgras wordt gelegd. De kinderen staan al vol verwachting naar de speeltoestellen te kijken en kunnen niet wachten om er op te gaan spelen. Door de stevige maar toch valbestendige ondergrond kan dat straks op een veilige Lees meer…

Bezoekadres (Na afspraak)

location iconSpoorstraat 11 - 4431 NK
     's-Gravenpolder

mobile icon  0113-313166
mobile icon  06-21881191

message-2 icon  info@delta-kunstgras.nl
world icon  www.delta-kunstgras.nl