Advies

De mogelijkheden van kunstgras zijn, wat ons betreft, onbegrensd. De grote diversiteit van ons aanbod is dan ook een logisch gevolg. 
Maar kiest u voor kunstgras dan wilt u niet voor onaangename verrassingen komen te staan. Door onze uitgebreide expertise weten we waarover we praten. De eerste stap, uw wensen op locatie bespreken, beschouwen we als zeer effectief. Aan de hand van onze bevindingen bespreken wij de mogelijkheden. Gevolgd door een “op maat” advies met een offerte. Geen verrassingen achteraf, afspraak is afspraak beschouwen wij namelijk als standaard service.
Wilt u vóór ons bezoek een prijsindicatie? Maak dan gebruik van ons offerteformulier via deze site. Na ontvangst nemen wij z.s.m. contact met u op.
Niet voor niets bewijst de praktijk dat Delta Kunstgras een prima partij is om u te begeleiden in de keuze voor een mooie en onderhoudsvriendelijke investering.

Topkwaliteit verdient tenslotte optimaal advies…

 

Delta Kunstgras Nieuws

  • Voor de maanden augustus en september hebben we weer een superactie! Lever uw oude grasmaaier bij ons in en ontvang 10% korting op uw aankoop van alle* Royal Grass kunstgrassen. Dus gooi uw oude gras inclusief grasmaaier eruit en geniet van ‘Nooit meer zaaien, nooit meer maaien!’ * m.u.v. Royal Grass XPlay en niet i. c. m . andere acties.

Bezoekadres (Na afspraak)

location iconSpoorstraat 11 - 4431 NK
     's-Gravenpolder

mobile icon  0113-313166
mobile icon  06-21881191

message-2 icon  info@delta-kunstgras.nl
world icon  www.delta-kunstgras.nl