1 april 2019 vieren wij, als DELTA Kunstgras, ons 10-jarig jubileum. Dit willen wij voor u als klant niet ongemerkt voorbij laten gaan. Daarom mogen wij u maar liefst 20% jubileumkorting geven bij de aanschaf van de allernieuwste “telg” in ons assortiment: De Royal Grass Lush.  Deze actie is geldig van 1 april t/m 31 mei 2019 (Let op! De jubileumkorting geldt alleen op het kunstgras en is niet in combinatie met andere acties.)

De Royal Grass Lush is, een van de “extra zacht aanvoelende” soorten Royal Grass kunstgras en heeft door het gebruik van bepaalde geelbruine vezels een warme, nazomerse uitstraling. De vezels (42mm) staan net iets dichter op elkaar. Hij oogt daardoor extra vol.  Bij de Royal Grass Lush is gebruik gemaakt van de innovatieve ReaDY®-technologie. Alle grassprieten hebben daardoor stuk voor stuk een eigen groeirichting. Dit is echt de ideale grasmat voor iedereen die op zoek is naar een weelderig, natuurlijk ogende gazon.

Jubileumactie 'Wie jarig is trakteert'

Wilt u profiteren van onze geweldige jubileumactie? Vul dan hieronder uw gegevens in en we nemen z.s.m. contact met u op!