Kunstgras op dak van parkeergarage in Goes!

Wij hebben kunstgras op het dak bij appartementencomplex “Residence Goese Diep” aangelegd. In opdracht van Bouwgroep Peters hebben wij het dak van de parkeergarage mogen vergroenen met de Royal Grass Wave.
Onder de Royal Grass Wave, hebben we over de gehele oppervlakte drainageboxen geplaatst. Het gebruik van drainageboxen bevordert de waterafvoer en voorkomt dat de onderzijde van het kunstgras nat wordt bij hevige regenval.

Bekijk de foto’s van het kunstgras op de parkeergarage

kunstgras op dakkunstgras dak kunstgras dak kunstgras op platdakkunstgras op dakbedekking

NATUURLIJK EN EXCLUSIEF KUNSTGRAS VAN HOGE KWALITEIT IN ONZE SHOWTUINEN!

Exclusief kunstgras met een natuurlijke uitstraling en van de hoogste kwaliteit, dat vindt u bij een kunstgrasspecialist. Bovendien zijn Royal Grass kunstgrassen niet van echt gras te onderscheiden. Onze ervaring is ook dat u het best rustig en weloverwogen een keuze maakt voordat u overgaat tot het geven van een opdracht aan ons. Om die reden hebben wij twee showtuinen waar diverse types natuurlijk uitziend exclusief kunstgras van hoge kwaliteit voor u klaar liggen. Hier kunt u zelf en ter plekke de soorten kunstgras van dichtbij bekijken. Maar ook voelen, er overheen lopen of zelfs tegelijk een opdracht geven tot plaatsen op uw locatie. 

De DELTA Kunstgras Showtuinen vindt u in:

  • Kapelle: Motel Grand Café Restaurant de Caisson, Smokkelhoekweg 10-12, 4421 JH Kapelle, A58 afslag nummer 34. Deze showtuin is vrijblijvend en zonder afspraak te bezoeken. Op afspraak is er een professional aanwezig.
  • Hoogvliet: Bedrijventerrein Hoogvliet, Oudelandseweg 5, 3194 AR Hoogvliet. Deze showtuin is NIET zonder afspraak te bezoeken. Op afspraak is er een professional aanwezig.