Kunstgras ‘Lush’ in een tuin te Hulst!

Wat een plaatje, kunstgras in een tuin in Hulst! We hebben de Royal Grass Kunstgras Lush bij deze klant aangelegd zodat deze voortaan zorgelijk kan genieten in de tuin! Deze kunstgrassoort heeft een ‘nazomerse look’ en is voorzien van ReaDY-technologie. Deze klant kan nu het hele jaar door optimaal genieten van de tuin.

Bekijk de foto’s van het kunstgras in Hulst in een tuin

kunstgras hulst aanleggen kunstgras kopen in hulst

kunstgras hulst

NATUURLIJK EN EXCLUSIEF KUNSTGRAS VAN HOGE KWALITEIT IN ONZE SHOWTUINEN!

Exclusief kunstgras met een natuurlijke uitstraling en van de hoogste kwaliteit, dat vindt u bij een kunstgrasspecialist. Bovendien zijn Royal Grass kunstgrassen niet van echt gras te onderscheiden. Onze ervaring is ook dat u het best rustig en weloverwogen een keuze maakt voordat u overgaat tot het geven van een opdracht aan ons. Om die reden hebben wij twee showtuinen waar diverse types natuurlijk uitziend exclusief kunstgras van hoge kwaliteit voor u klaar liggen. Hier kunt u zelf en ter plekke de soorten kunstgras van dichtbij bekijken. Maar ook voelen, er overheen lopen of zelfs tegelijk een opdracht geven tot plaatsen op uw locatie. 

De DELTA Kunstgras Showtuin vindt u in:

  • Kapelle: Motel Grand Café Restaurant de Caisson, Smokkelhoekweg 10-12, 4421 JH Kapelle, A58 afslag nummer 34. Deze showtuin is vrijblijvend en zonder afspraak te bezoeken. Op afspraak is er een professional aanwezig.