Kunstgras Zeeuws Vlaanderen

Zoekt u een adres waar u uw kunstgras kunt kopen of kunt laten plaatsen in Zeeuws Vlaanderen? Dan bent u goed terecht gekomen. Wij leveren en plaatsen door heel Zeeland kunstgras van de hoogste kwaliteit, namelijk Royal Grass!

Misschien komt het doordat we in steeds drukkere tijden leven. Maar wat de reden ook is we zien een steeds grotere vraag naar ‘gemakkelijk’ groen. Dit geldt voor zowel particulieren, bedrijven en organisaties. Opvallend is het dan dat de vraag naar gras toeneemt, in het bijzonder kunstgras. Dit is eigenlijk ook niet zo verbazend.

Ons royale assortiment geeft u in ieder opzicht het voordeel. Van het maken van de juiste keuze tot een perfecte aanleg. Wij staan voor u klaar. We bestaan al sinds 2008 en zijn dus al meer dan 10 jaar actief. In die tijd hebben we een indrukwekkend assortiment opgebouwd. En hebben we onze dienstverlening afgestemd om aan alle wensen te kunnen voldoen. Delta Kunstgras is het adres waar u kunstgras kunt aanschaffen voor uw woning, verblijf of locatie ergens in Zeeuws Vlaanderen.

Kunstgras laten leggen in Zeeuws Vlaanderen 

De meest voor de hand liggende vragen die mensen vaak hebben bij kunstmatig gras gaan over de veiligheid en het uiterlijk. Laten we u als het gaat om de veiligheid gelijk geruststellen. Wij bieden de producten aan van Royal Grass. Dit gerenommeerde merk heeft zich op eigen verzoek laten testen door TNO in 2004. Wederom hebben ze hun producten laten onderzoeken in 2016. In beide gevallen bleek wat al te verwachten was. Het kunstgras dat u bij ons kunt kopen is volkomen veilig. Voor volwassenen, kinderen en dieren. Ook als het gaat om het uiterlijk bent u met Royal Grass op het goede pad.

Het aanbod is divers, maar al het kunstgras dat u kunt kopen is natuurgetrouw. In andere woorden is het zo goed als niet van echt te onderscheiden. En ook als het gaat om het verschillende gebruik heeft u alle keuze. Ook voor sportvelden is ons gras ideaal en we plaatsen ook pannakooien indien gewenst. De keuze om kunstgras te kopen en te laten plaatsen in Zeeuws Vlaanderen is aan u. De beste keuze is kiezen voor Royal Grass en Delta Kunstgras.

natuurlijk kunstgras van de hoogste kwaliteit ligt in onze showtuinen!

Natuurlijk kunstgras van de hoogste kwaliteit en bovendien niet van echt te onderscheiden, kiest en koopt u het best rustig en weloverwogen. Want wanneer u besluit kunstgras te kopen, gaat daar even wat tijd over heen en wilt u weten wat u koopt! Daarom hebben wij twee showtuinen waar diverse types natuurlijk uitziend kunstgras van hoge kwaliteit voor u klaar ligt. Hier kunt u ter plekke de soorten kunstgras van dichtbij bekijken en voelen, er overheen lopen of tegelijk het kunstgras kopen. 
Wilt u een showtuin bezoeken? Dan is er enkel op afspraak een professional aanwezig. 
De DELTA Kunstgras Showtuinen vindt u in:
  • Kapelle: Motel Grand Café Restaurant de Caisson, Smokkelhoekweg 10-12, 4421 JH Kapelle, A58 afslag nummer 34. Deze showtuin is vrijblijvend en zonder afspraak te bezoeken. Op afspraak is er een professional aanwezig.
  • Hoogvliet: Bedrijventerrein Hoogvliet, Oudelandseweg 5, 3194 AR Hoogvliet. Deze showtuin is NIET zonder afspraak te bezoeken. Op afspraak is er een professional aanwezig.

Contact opnemen met Delta Kunstgras

Gelijk een afspraak maken met onze kunstgras professional Ad? Wilt u naar aanleiding van uw bezoek aan onze showtuin online informatie aanvragen? Dat kan eenvoudig hier. Of wilt u naar aanleiding van uw showtuin bezoek afspreken om ter plekke bij u te kijken? Maak dan een afspraak met Ad. 
Bel of Whatsapp dan +31 (0)621881191 Ad de Bruine

Onlangs gerealiseerde projecten

Aanleg bij kinderopvang Meikever met ROYAL GRASS® LSR 24 in Middelburg

Aanleg bij kinderopvang Meikever met ROYAL GRASS® LSR 24 in Middelburg

Veilig speel kunstgras van Royal Grass voor de kinderen bij KOW kinderopvang de Meikever in Middelburg. Op deze speelheuvel komt het type LSR 24 het best tot zijn recht en zorgt voor een perfecte valdemping voor de spelende kinderen. Dit uitdagende maar leuke project bij de kinderopvang is een ideale speelplek voor kinderen geworden.

KUNSTGRAS INSTALLATIE VAN DE ROYAL GRASS® SEDA IN OOSTBURG

KUNSTGRAS INSTALLATIE VAN DE ROYAL GRASS® SEDA IN OOSTBURG

We hebben een gedeelte van het gras verwijderd en vervangen door kunstgras. We hebben hierdoor gedeeltelijk een onderhoudsarme tuin gecreëerd. De klant koos voor ROYAL GRASS® SEDA in de achtertuin. Deze 30mm hoge en sterke kunstgrassoort kan vier keer meer belasting aan dan reguliere kunstgrasvezels en is uitermate geschikt voor spelende kinderen.

AANLEG VOORTUIN MET ROYAL GRASS® WAVE IN KAMPERLAND

AANLEG VOORTUIN MET ROYAL GRASS® WAVE IN KAMPERLAND

Deze mooie voortuin in Kamperland is voorzien van 150 m² Royal Grass Wave kunstgras, ontwikkeld volgens de z.g. ReaDY® technologie. Hetg gras heeft een speels en weelderig karakter doordat iedere vezel op eigen wijze kroest. Dit maakt dat het er heel realistisch en natuurgetrouw uit ziet. De Royal Grass® Wave is 100% veilig voor mens en dier.