Kunstgras Zeeuws Vlaanderen

Zoekt u een adres waar u uw kunstgras kunt kopen of kunt laten plaatsen in Zeeuws Vlaanderen? Dan bent u goed terecht gekomen. Wij leveren en plaatsen door heel Zeeland kunstgras van de hoogste kwaliteit, namelijk Royal Grass!

Misschien komt het doordat we in steeds drukkere tijden leven. Maar wat de reden ook is we zien een steeds grotere vraag naar ‘gemakkelijk’ groen. Dit geldt voor zowel particulieren, bedrijven en organisaties. Opvallend is het dan dat de vraag naar gras toeneemt, in het bijzonder kunstgras. Dit is eigenlijk ook niet zo verbazend.

Ons royale assortiment geeft u in ieder opzicht het voordeel. Van het maken van de juiste keuze tot een perfecte aanleg. Wij staan voor u klaar. We bestaan al sinds 2008 en zijn dus al meer dan 10 jaar actief. In die tijd hebben we een indrukwekkend assortiment opgebouwd. En hebben we onze dienstverlening afgestemd om aan alle wensen te kunnen voldoen. Delta Kunstgras is het adres waar u kunstgras kunt aanschaffen voor uw woning, verblijf of locatie ergens in Zeeuws Vlaanderen.

Kunstgras laten leggen in Zeeuws Vlaanderen 

De meest voor de hand liggende vragen die mensen vaak hebben bij kunstmatig gras gaan over de veiligheid en het uiterlijk. Laten we u als het gaat om de veiligheid gelijk geruststellen. Wij bieden de producten aan van Royal Grass. Dit gerenommeerde merk heeft zich op eigen verzoek laten testen door TNO in 2004. Wederom hebben ze hun producten laten onderzoeken in 2016. In beide gevallen bleek wat al te verwachten was. Het kunstgras dat u bij ons kunt kopen is volkomen veilig. Voor volwassenen, kinderen en dieren. Ook als het gaat om het uiterlijk bent u met Royal Grass op het goede pad.

Het aanbod is divers, maar al het kunstgras dat u kunt kopen is natuurgetrouw. In andere woorden is het zo goed als niet van echt te onderscheiden. En ook als het gaat om het verschillende gebruik heeft u alle keuze. Ook voor sportvelden is ons gras ideaal en we plaatsen ook pannakooien indien gewenst. De keuze om kunstgras te kopen en te laten plaatsen in Zeeuws Vlaanderen is aan u. De beste keuze is kiezen voor Royal Grass en Delta Kunstgras.

natuurlijk en exclusief kunstgras van hoge kwaliteit in onze showtuin!

Exclusief kunstgras met een natuurlijke uitstraling en van de hoogste kwaliteit, dat vindt u bij een kunstgrasspecialist. Bovendien zijn Royal Grass kunstgrassen niet van echt gras te onderscheiden. Onze ervaring is ook dat u het best rustig en weloverwogen een keuze maakt voordat u overgaat tot het geven van een opdracht aan ons. Om die reden hebben wij onze showtuin waar diverse types natuurlijk uitziend exclusief kunstgras van hoge kwaliteit voor u klaar liggen. Hier kunt u zelf en ter plekke de soorten kunstgras van dichtbij bekijken. Maar ook voelen, er overheen lopen of zelfs tegelijk een opdracht geven tot plaatsen op uw locatie. 
De DELTA Kunstgras Showtuin vindt u in:
  • Kapelle: Motel Grand Café Restaurant de Caisson, Smokkelhoekweg 10-12, 4421 JH Kapelle, A58 afslag nummer 34. Deze showtuin is vrijblijvend en zonder afspraak te bezoeken. Op afspraak is er een professional aanwezig.

Contact opnemen met Delta Kunstgras

Gelijk een afspraak maken met onze kunstgras professional Ad? Wilt u naar aanleiding van uw bezoek aan onze showtuin online informatie aanvragen? Dat kan eenvoudig hier. Of wilt u naar aanleiding van uw showtuin bezoek afspreken om ter plekke bij u te kijken? Maak dan een afspraak met Ad. 
Bel of Whatsapp dan +31 (0)621881191 Ad de Bruine

Onlangs gerealiseerde projecten

Aanleg bij kinderopvang Meikever met ROYAL GRASS® LSR 24 in Middelburg

Aanleg bij kinderopvang Meikever met ROYAL GRASS® LSR 24 in Middelburg

Veilig speel kunstgras van Royal Grass voor de kinderen bij KOW kinderopvang de Meikever in Middelburg. Op deze speelheuvel komt het type LSR 24 het best tot zijn recht en zorgt voor een perfecte valdemping voor de spelende kinderen. Dit uitdagende maar leuke project bij de kinderopvang is een ideale speelplek voor kinderen geworden.

Parkeergarage in Goes bedekt met Royal Grass Wave kunstgras

Parkeergarage in Goes bedekt met Royal Grass Wave kunstgras

Kunstgras op dak van parkeergarage in Goes! Wij hebben kunstgras op het dak bij appartementencomplex “Residence Goese Diep” aangelegd. In opdracht van Bouwgroep Peters hebben wij het dak van de parkeergarage mogen vergroenen met de Royal Grass Wave. Onder de Royal...

Een Hulsterse tuin voorzien van luxe en natuurlijk kunstgras

Een Hulsterse tuin voorzien van luxe en natuurlijk kunstgras

Kunstgras 'Lush' in een tuin te Hulst! Wat een plaatje, kunstgras in een tuin in Hulst! We hebben de Royal Grass Kunstgras Lush bij deze klant aangelegd zodat deze voortaan zorgelijk kan genieten in de tuin! Deze kunstgrassoort heeft een 'nazomerse look' en is...