Kunstgras Rotterdam

Wenst u kunstgras in uw tuin of op uw terras in Rotterdam? Wij, DELTA Kunstgras, zijn gespecialiseerd in het aanleggen en onderhouden van kunstgras. In ons hectische bestaan wil iedereen graag genieten van de zon in zijn of haar tuin. Helaas moeten velen de eerste zomerdag het gazon weer opknappen. Het gemak van kunstgras komt hier al om de hoek kijken.

DELTA Kunstgras staat voor kwaliteit en veiligheid

Sinds ons bestaan willen wij onze klanten voorzien in prachtig kunstgras dat een lust is voor het oog. Bovendien voelt ons kunstgras aan als echt gras. Doordat wij als bedrijf kwaliteit en veiligheid hoog in het vaandel hebben staan, past het assortiment van Royal Grass perfect bij ons. Het kunstgras van hen is van hoge kwaliteit en voldoet aan de hoogste veiligheidsnorm in Europa. Bovendien is het kunstgras recyclebaar. Waardoor u ook een verantwoorde keuze maakt. Wist u dat Royal Grass Lush het meest gekozen is in onze klantenkring? Deze grasmat straalt gras uit en is lastig te onderscheiden van een natuurlijk gazon.

Bezoek onze showtuin

Het leggen van kunstgras in Rotterdam vergt oog voor detail en het optimaal gebruiken van het product. Zo resulteert dit voor u naar een zo voordelig mogelijke kunstgrasmat. Voor wij deze bij u thuis plaatsen, maken wij graag een afspraak bij één van onze showtuinen. Hier heeft u de kans om elk type kunstgras te zien en te voelen. Zo kiest u het type dat u het meeste aanspreekt. Op basis van uw keuze en de afmetingen van uw tuin maken wij een offerte. Bent u akkoord? Dan komen wij graag eerst een keer de huidige situatie bekijken bij u in Rotterdam. Met deze informatie weten wij precies wat wij nodig hebben om uw achtertuin om te toveren naar een prachtige onderhoudsarme tuin.

Wij zijn uw partner voor kunstgras in Rotterdam!

Wanneer u kiest voor DELTA Kunstgras ontvangt u een kunstgrasmat die veilig, comfortabel en onderhoudsarm is. Hiermee doet u zichzelf jarenlang plezier, zowel in de winter als in de zomer. Bovendien ervaart u het gemak en het prettige gevoel dat een prachtig gazon met zich mee brengt, zonder iedere keer het onkruid te verwijderen.

Bel ons vandaag nog voor het maken van een afspraak, informatie of een vrijblijvende offerte. Wij ontvangen u graag bij één van onze kunstgras showtuinen.