Kunstgras Roosendaal 

Wilt u graag kunstgras laten aanleggen in uw tuin in Roosendaal? Wij, DELTA Kunstgras, zijn uw specialist in de aanleg en onderhoud van kunstgras. In ons hectische bestaan willen wij graag genieten van een prachtige tuin, zonder dat wij daar veel tijd aan hoeven te besteden. Dit gemak is één van de voordelen waarom onze klanten kiezen voor kunstgras.

DELTA Kunstgras trotse leverancier van Royal Grass

Sinds onze oprichting willen wij onze klanten voorzien van kunstgras dat niet alleen op het oog op gras lijkt, maar ook echt aanvoelt. Als bedrijf vinden wij kwaliteit het belangrijkste. Daarom zijn wij trotse leverancier van Royal Grass kunstgras. Zij hebben veiligheid hoog in het vaandel staan en voldoen aan de hoogste veiligheidsnorm in Europa. Bovendien is het kunstgras in ons brede assortiment recyclebaar, waardoor u zelfs een verantwoorde keuze maakt. Wist u dat Royal Grass Lush het meest gekozen kunstgras mat is? Deze grasmat heeft een prachtige uitstraling en is lastig te onderscheiden van een natuurlijk gazon.

Bezoek onze showtuin

Kunstgras laten leggen in Roosendaal vergt het optimaal snijden en gebruiken van het product. Dit betekent dat wij het kunstgras zo voordelig mogelijk voor u plaatsen. Voordat wij aan de slag gaan, maken wij graag met u een afspraak bij één van onze showtuinen. Hier kiest u het type kunstgras dat u het meest aanspreekt. Op basis van uw informatie maken wij een offerte. Bent u akkoord? Dan komen wij eerst een keer bij u langs in Roosendaal om de situatie te bekijken. Zo weten wij precies wat wij nodig hebben om uw huidige achtertuin om te toveren naar een prachtige onderhoudsarme tuin met kunstgras.

Wij zijn uw partner voor kunstgras in Roosendaal!

Kies een kunstgrasmat die veilig, comfortabel en onderhoudsarm is. Hiermee doet u zichzelf een plezier. U geniet zowel in de winter als zomer van uw gazon. Bovendien hoeft u niet meer moeite te verrichten om het onkruid uit uw gazon te verwijderen.

Maak vandaag nog een afspraak bij één van onze kunstgras showtuinen.