Kunstgras kwaliteit

Als enkel het beste goed genoeg is voor u

Dan kiest u gegarandeerd voor ons kunstgras van de beste kwaliteit. U vindt hier een een assortiments overzicht van het hoogwaardig kunstgras merk Royal Grass. De beste kunstgras kwaliteit dat u zich kunt voorstellen. Royal Grass® wordt gemaakt met unieke kunstgrasvezels van Ten Cate en is van de hoogste kwaliteit. Exclusief voor dit kunstgras werd een kunstgrasvezel gemaakt met een speciale gepatenteerde vorm, de V-shape. De kunstgras types zijn nauwelijks van echt gras te onderscheiden. U kunt het met eigen ogen bekijken in één van onze showtuinen. Onderstaand treft u een overzicht van onze exclusieve kunstgrasproducten aan. Voor meer informatie over de prijs en het type kunstgras klikt u op het type van uw voorkeur!

Royal Grass Aura (€ 40,95 M²)

Vers gemaaid lente gras. Deze extreem zachte grassprieten maken het gras zeer geschikt voor ravottende kinderen in uw tuin.

Royal Grass Blossom (€ 45,95 M²)

Wat wildere, natuurlijk uiterlijk.
Het volle groene gras dat door de super zachte vezels een genot aan de blote voeten is

Royal Grass Lush (€ 43,95 M²)

Gras met een na-zomerse look door de toegevoegde bruine sprieten waardoor het ‘perfecte’ er net vanaf is en daardoor dus zeer natuurlijk.

Royal Grass Silk 35 (€ 43,95 M²)

Realistisch, kort gemaaid maar zeker speels groen gras. Dat biedt Wave u aan waarmee u kunt relaxen en geniet van uw tuin.

Royal Grass Bliss (€ 48,95 M²)

Zomers vol gazon met dichte, hoge grassprieten waardoor het een ‘dikke’ grasmat is die voor vele toepassingen kan worden gebruikt.

Royal Grass Seda (€ 33,95 M²)

Prachtig zomers, goed onderhouden. Het kunstgras heeft een wat kortere open structuur waardoor het een verrassend effect krijgt.

Royal Grass Wave (€ 38,95 M²)

Een zijdeachtig voelend gras dat heerlijk volumineus is. Door deze zachtheid, is het een ideaal gras voor kinderen in jonge gezinstuinen.

Royal Grass Bloom (€ 45,95 M²)

Opgroeiende tieners die niets liever doen dan spelen in de tuin? Bloom kan tegen een stootje en ziet ertoch zeer fraai en natuurlijk uit.

LSR-24 (€ 23,95 M²)

De  LSR-24 is perfect kunstgras waar valbescherming belangrijk is. Daarbij is dit het meest voordelige kunstgras in ons assortiment wat enkel geschikt is voor sport en spel.

Royal Grass Sense (€ 43,95 M²)

Één van de best-sellers uit ons assortiment! De ultieme ‘wildere’ tuin look, voor als het gras er wat minder gemanicuurd uit mag zien.