NATUURLIJK KUNSTGRAS kopen IN ROTTERDAM EN RANDSTAD 

Wilt u genieten van kunstgras in uw tuin of op uw balkon in Rotterdam en de Randstad? Wij, van Delta Kungtras, zijn uw specialist in het aanleggen en onderhouden van kunstgras. U geniet het hele jaar door van een prachtige tuin, zonder enig onkruid tussen het gras. U koopt bij ons uw Rotterdams kunstgras! 

Natuurlijk kunstgras van de hoogste kwaliteit en bovendien niet van echt te onderscheiden, kiest en koopt u het best rustig en weloverwogen. Want wanneer u besluit kunstgras te kopen, gaat daar even wat tijd over heen en wilt u weten wat u koopt! Daarom hebben wij twee showtuinen waar diverse types natuurlijk uitziend kunstgras van hoge kwaliteit voor u klaar ligt. Hier kunt u ter plekke de soorten kunstgras van dichtbij bekijken en voelen, er overheen lopen of tegelijk het kunstgras kopen. Wilt u een showtuin bezoeken? Dan is er enkel op afspraak een professional aanwezig. Maak een afspraak!

DELTA KUNSTGRAS IS UW LEVERANCIER VAN ROYAL GRASS KUNSTGRAS IN ROTTERDAM!

Sinds onze oprichting is het onze passie om onze klanten te voorzien van een tuin die onderhoudsarm is. Het kunstgras van onze leverancier Royal Grass lijkt niet alleen echt, het voelt ook echt. Dit maakt dat dit kunstgras een prachtige oplossing is voor een tuin dat gemak biedt. Daarbij sluit Royal Grass perfect aan bij ons bedrijf. Wij willen hoge en luxe kwaliteit kunstgras leveren dat veilig is. Royal Grass voldoe aan de hoogste veiligheidsnorm in Europa. Bovendien is het kunstgras in ons assortiment recyclebaar. Waardoor u zelfs een verantwoorde keuze maakt.

VOEL, ZIE EN ERVAAR DE SFEER VAN ROYAL GRASS

Wij hebben twee showtuinen waar u de kans heeft om elk type kunstgras te voelen, te zien en de sfeer te ervaren. Het laten leggen van kunstgras in Rotterdam en de Randstad vergt een oog voor detail en het optimaal inzetten van het product. Dit betekent dat wij ervoor zorgen dat de grasmat minimaal is gesneden om het u zo voordelig mogelijk te maken. Voordat wij aan de slag gaan, maken wij graag met u een afspraak om uw wensen in kaart te brengen. Ook wandelen wij samen door de showtuin om tot het type gras te komen dat u het meeste aanspreekt. Met al deze informatie maken wij een offerte op maat. Bent u akkoord? Dan maken wij samen een afspraak om het kunstgras bij u in Hulst of in de nabije omgeving te leggen.

WIJ ZIJN UW PARTNER VOOR het kopen van kunstgras IN ROTTERDAM EN DE RANDSTAD!

Tover uw tuin of balkon om in een prachtige onderhoudsarme tuin met kunstgras. Kies het kunstgras bij ons en u bent verzekerd van een veilige en comfortabele mat. Hiermee doet u uw zelf een groot plezier. Bel ons vandaag nog om een afspraak in te plannen of om meer informatie te ontvangen.

Assortiment

Delta Kunstgras biedt u een omvangrijk assortiment om kunstgras te kopen. Klik voor alle details naar onze assortimentspagina

Veilig

Kunstgras kopen van Royal Grass is 100% veilig!
Wij leggen u graag uit waarom dat is op onze pagina over veiligheid

Fotoboek

Via ons fotoboek geven wij een impressie geven van de onze mogelijkheden.
Zelf zien? Klik hier