Kunstgras kopen Roosendaal

Wilt u graag kunstgras kopen in Roosendaal? Bel ons, DELTA Kunstgras, voor een bezoek aan onze showtuin. Wij zijn gespecialiseerd in het aanleggen en onderhouden van kunstgras. Tegenwoordig leven wij een druk bestaan, waarbij wij na een werkdag graag willen genieten van een prachtige tuin. Een voordeel als uw kunstgras koopt, is het bijkomende gemak van een tuin die altijd prachtig oogt.

Veiligheid en kwaliteit bij DELTA Kunstgras

Sinds onze oprichting voeren wij onze passie uit om onze klanten te voorzien in kunstgras dat oogt en voelt als gras. Wij vinden het belangrijk dat u kwaliteit kunstgras koopt dat voldoet aan de veiligheidsnormen. Daarom zijn wij trotse leverancier van Royal Grass. Zij voldoen aan de hoogste veiligheidsnorm in Europa. Deze norm staat gelijk aan de norm voor kinderspeelgoed. Zo bent u zelfs met kinderen zeker dat u kunstgras koopt dat voldoet aan alle eisen. Bovendien hebben wij een breed assortiment dat zelfs recyclebaar is. Dus u draagt bij aan het milieu door te kiezen voor een kunstgras mat dat een verantwoorde keuze is.

Voel en ervaar het kunstgras in onze showtuin

Wist u dat Royal Grass Lush het meest gekozen kunstgras mat is? Deze grasmat heeft een prachtige uitstraling en is lastig te onderscheiden van een natuurlijk gazon. Ervaar deze mat in één van onze showtuinen. Bovendien vindt u hier alle type kunstgras matten uit ons assortiment. Zo kiest u het type kunstgras dat u het meeste aanspreekt. Samen met uw tuingegevens maken wij een offerte op maat. Bent u akkoord? Dan komen wij voor het aanleggen een keer bij u langs in Roosendaal om de huidige situatie waar te nemen. Met deze informatie weten wij wat we nodig hebben om uw achtertuin om te toveren naar een prachtige onderhoudsarme tuin.

Koop uw kunstgras voor in Roosendaal bij ons!

Met een veilige, comfortabele en onderhoudsarme kunstgrasmat doet u zichzelf een groot plezier. U hoeft in de eerste zomerse dagen geen moeite meer te verrichten om het onkruid uit uw gazon te verwijderen.

Bel ons vandaag nog voor een afspraak bij één van onze kunstgras showtuinen.