Kunstgras kopen Breda

Wilt u kunstgras kopen in Breda? Wij, DELTA Kunstgras, zijn gespecialiseerd in het aanleggen en onderhouden van kunstgras. Bovendien hebben wij twee showtuinen waar u het kunstgras mag aanraken en ervaren. Zo weet u precies welk soort kunstgras u het meeste aanspreekt. Ervaar het gemak van een prachtige tuin het hele jaar door en zelfs onkruid komt niet door uw kunstgras heen.

DELTA Kunstgras trotse leverancier in kunstgras

Sinds onze oprichting leggen en onderhouden wij het kunstgras van onze klanten met passie. Wij vinden het belangrijk dat u kwaliteit kunstgras koopt dat ook voldoet aan de veiligheidsnormen. Daarom zijn wij leverancier van Royal Grass. Zij voldoen aan de hoogste veiligheidsnorm in Europa. Deze norm is ook de norm waar kinderspeelgoed aan moet voldoen. Bovendien hebben wij een breed assortiment aan kunstgras. Zo zit er zeker een type bij dat bij uw wensen aansluit. Tevens zijn alle types recyclebaar, waardoor u een steentje bijdraagt aan het milieu. Wist u dat wij een prachtige grasmat hebben die lastig is te onderscheiden van een natuurlijk gazon? Dit is de Royal Grass Lush, de meest gekozen kunstgras onder onze klanten.

Kies het type kunstgras in onze showtuin

Wij heten u graag welkom in onze showtuinen. Samen wandelen wij langs de types kunstgrasmatten die wij ten toon stellen. Zo heeft u de unieke kans om het gras te voelen, te zien en de sfeer te ervaren. Met deze informatie weet u precies welk type u het meest aanspreekt. Na afloop maken wij een offerte op basis van uw tuinafmetingen. Bent u akkoord? Dan heeft u uw kunstgras gekocht voor in uw tuin in Breda. Wij maken samen met u een afspraak wanneer wij uw tuin mogen omtoveren. Met een kunstgrasgazon heeft u een tuin dat onderhoudsarm is en u aldoor optimaal van mag geniet.

Koop uw kunstgras voor in Breda bij ons!

Met een veilige, comfortabele en onderhoudsarme kunstgrasmat doet u zichzelf een groot plezier. U heeft geen last meer van onkruid tussen uw gras, u bent geen uren meer kwijt om deze te verwijderen en u geniet het hele jaar door van een prachtig gazon.

Maak vandaag nog uw afspraak bij één van onze showtuinen om uw kunstgras te bestellen.