FAQ’s

Wat zijn de prijzen van kunstgras?

Kunstgras is verkrijgbaar in verschillende prijsklassen. De Royal Grass X-Play is er al voor € 17,95 per m2. Welke soort kunstgras het meest geschikt is, is afhankelijk van de situatie waarin u kunstgras wilt toepassen.

Kan ik zelf kunstgras aanleggen?

Afhankelijk van de soort en kwaliteit kunstgras kunt u kunstgras zelf aanleggen. Bij het leggen van kunstgras moet u onder andere rekening houden met de ondergrond en de manier waarop het kunstgras moet worden gelegd. Om er zeker van te zijn dat het kunstgras volgens de juiste wijze wordt gelegd adviseren wij u vooraf de leginstructies voor kunstgras te raadplegen.

Waar kan kunstgras toegepast worden?

Kunstgras biedt vele toepassingsmogelijkheden. Heeft u al eens gedacht aan kunstgras voor op uw balkon of als terras in uw tuin. Maar ook als vloerbedekking in huis is kunstgras een geweldige oplossing. Kunstgras biedt vele mogelijkheden. Wilt u graag meer informatie over de mogelijkheden en toepassing van kunstgras? Neem geheel vrijblijvend contact op met Delta Kunstgras.

Is kunstgras kleurvast?

De grasvezels van kunstgras zijn op zo’n manier samengesteld dat verkleuring maximaal wordt tegen gegaan. Kunstgras is dus kleurvast. Bij Delta Kunstgras krijgt u afhankelijk van de soort kunstgras 5 tot 10 jaar garantie op kleurechtheid.

Hoe moet ik kunstgras onderhouden?

In vergelijking tot echt gras is het onderhoud van kunstgras zeer beperkt. Natuurlijk heeft kunstgras enig onderhoud nodig om het jarenlang mooi te houden. Om ervoor te zorgen dat het kunstgras schoon blijft adviseren we om het kunstgras regelmatig te borstelen en stofzuigen. Delta Kunstgras adviseert om eens per jaar tot eens per 5 jaar het kunstgras een onderhoudsbeurt te geven door een specialist. Op deze manier wordt uw gazon opgeborsteld en waar nodig bijgewerkt.

Kan kunstgras eenvoudig gerepareerd worden?

Wanneer er onverhoopt beschadigingen aan uw kunstgras zijn dan kunnen deze gerepareerd worden door Delta Kunstgras. Delta Kunstgras beschikt over de juiste middelen om ervoor te zorgen dat kunstgras door beschadiging van bijvoorbeeld brand of bijtende middelen weer netjes gemaakt kan worden.

Is kunstgras brandveilig?

Wilt u er zeker van zijn dat uw kunstgras brandveilig is? Informeer dan altijd bij aankoop of het kunstgras getest is op brandveiligheid. Hierdoor bent u ervan verzekerd dat uw kunstgras aan de hoogste norm van brandveiligheid voldoet en dat het kunstgras zelfdovend is.

Delta Kunstgras Nieuws

  • Gratis instrooizand bij aanleg kunstgras! 1 april 2019 vierden wij, als DELTA Kunstgras, ons 10-jarig jubileum. Dit willen wij voor u als klant niet ongemerkt voorbij laten gaan. Daarom mogen wij u het instrooizand bij aanleg van uw kunstgras gratis weggeven!  Deze actie is geldig van 1 juni t/m 31 juli 2019 (Let op! De jubileumkorting geldt alleen bij aanleg van kunstgras en is niet in combinatie met andere acties.) Lees meer…

Bezoekadres (Na afspraak)

location iconSpoorstraat 11 - 4431 NK
     's-Gravenpolder

mobile icon  0113-313166
mobile icon  06-21881191

message-2 icon  info@delta-kunstgras.nl
world icon  www.delta-kunstgras.nl