FAQ’s

Wat zijn de prijzen van kunstgras?

Kunstgras is verkrijgbaar in verschillende prijsklassen. De Royal Grass LSR-24 is er al voor € 19,95 per m2. Welke soort kunstgras het meest geschikt is, is afhankelijk van de situatie waarin u kunstgras wilt toepassen.

Kan ik zelf kunstgras aanleggen?

Afhankelijk van de soort en kwaliteit kunstgras kunt u kunstgras zelf aanleggen. Bij het leggen van kunstgras moet u onder andere rekening houden met de ondergrond en de manier waarop het kunstgras moet worden gelegd. Om er zeker van te zijn dat het kunstgras volgens de juiste wijze wordt gelegd adviseren wij u vooraf de leginstructies voor kunstgras te raadplegen.

Waar kan kunstgras toegepast worden?

Kunstgras biedt vele toepassingsmogelijkheden. Heeft u al eens gedacht aan kunstgras voor op uw balkon of als terras in uw tuin. Maar ook als vloerbedekking in huis is kunstgras een geweldige oplossing. Kunstgras biedt vele mogelijkheden. Wilt u graag meer informatie over de mogelijkheden en toepassing van kunstgras? Neem geheel vrijblijvend contact op met Delta Kunstgras.

Is kunstgras kleurvast?

De grasvezels van kunstgras zijn op zo’n manier samengesteld dat verkleuring maximaal wordt tegen gegaan. Op Royal Grass Kunstgras krijgt u maar liefst 15 jaar fabrieksgarantie!

Hoe moet ik kunstgras onderhouden?

In vergelijking tot echt gras is het onderhoud van kunstgras zeer beperkt. Natuurlijk heeft kunstgras enig onderhoud nodig om het jarenlang mooi te houden. Om ervoor te zorgen dat het kunstgras schoon blijft adviseren we om het kunstgras regelmatig te borstelen en stofzuigen. Delta Kunstgras adviseert om eens per jaar tot eens per 5 jaar het kunstgras een onderhoudsbeurt te geven door een specialist. Op deze manier wordt uw gazon opgeborsteld en waar nodig bijgewerkt.

Kan kunstgras eenvoudig gerepareerd worden?

Wanneer er onverhoopt beschadigingen aan uw kunstgras zijn dan kunnen deze gerepareerd worden door Delta Kunstgras. Delta Kunstgras beschikt over de juiste middelen om ervoor te zorgen dat kunstgras door beschadiging van bijvoorbeeld brand of bijtende middelen weer netjes gemaakt kan worden.

Is kunstgras brandveilig?

Wilt u er zeker van zijn dat uw kunstgras brandveilig is? Informeer dan altijd bij aankoop of het kunstgras getest is op brandveiligheid. Hierdoor bent u ervan verzekerd dat uw kunstgras aan de hoogste norm van brandveiligheid voldoet en dat het kunstgras zelfdovend is.

Delta Kunstgras Nieuws

  • Wij zijn volop bezig met de vernieuwing van de ondergrond van een speeltuin in Kapelle.  Er wordt door Ad en zijn collega allereerst een stevige ondergrond gerealiseerd waarna er extra stevig Safe Play kunstgras wordt gelegd. De kinderen staan al vol verwachting naar de speeltoestellen te kijken en kunnen niet wachten om er op te gaan spelen. Door de stevige maar toch valbestendige ondergrond kan dat straks op een veilige Lees meer…

Bezoekadres (Na afspraak)

location iconSpoorstraat 11 - 4431 NK
     's-Gravenpolder

mobile icon  0113-313166
mobile icon  06-21881191

message-2 icon  info@delta-kunstgras.nl
world icon  www.delta-kunstgras.nl