adhomepage1900x700_60pr.jpeg
Nooit meer maaien
Nooit meer zaaien...

natuurlijk kunstgras van de hoogste kwaliteit ligt in onze showtuinen!

Natuurlijk kunstgras van de hoogste kwaliteit en bovendien niet van echt te onderscheiden, kiest en koopt u het best rustig en weloverwogen. Want wanneer u besluit kunstgras te kopen, gaat daar even wat tijd over heen en wilt u weten wat u koopt! Daarom hebben wij twee showtuinen waar diverse types natuurlijk uitziend kunstgras van hoge kwaliteit voor u klaar ligt. Hier kunt u ter plekke de soorten kunstgras van dichtbij bekijken en voelen, er overheen lopen of tegelijk het kunstgras kopen. 
Wilt u een showtuin bezoeken? Dan is er enkel op afspraak een professional aanwezig. 
De DELTA Kunstgras Showtuinen vindt u in:
  • Kapelle: Motel Grand Café Restaurant de Caisson, Smokkelhoekweg 10-12, 4421 JH Kapelle, A58 afslag nummer 34. Deze showtuin is vrijblijvend en zonder afspraak te bezoeken. Op afspraak is er een professional aanwezig.
  • Hoogvliet: Bedrijventerrein Hoogvliet, Oudelandseweg 5, 3194 AR Hoogvliet. Deze showtuin is NIET zonder afspraak te bezoeken. Op afspraak is er een professional aanwezig.

Contact opnemen met Delta Kunstgras

Gelijk een afspraak maken met onze kunstgras professional Ad? Wilt u naar aanleiding van uw bezoek aan onze showtuin online informatie aanvragen? Dat kan eenvoudig hier. Of wilt u naar aanleiding van uw showtuin bezoek afspreken om ter plekke bij u te kijken? Maak dan een afspraak met Ad. 
Bel of Whatsapp dan +31 (0)621881191 Ad de Bruine

Onlangs gerealiseerde projecten

Aanleg bij kinderopvang Meikever met ROYAL GRASS® LSR 24 in Middelburg

Aanleg bij kinderopvang Meikever met ROYAL GRASS® LSR 24 in Middelburg

Veilig speel kunstgras van Royal Grass voor de kinderen bij KOW kinderopvang de Meikever in Middelburg. Op deze speelheuvel komt het type LSR 24 het best tot zijn recht en zorgt voor een perfecte valdemping voor de spelende kinderen. Dit uitdagende maar leuke project bij de kinderopvang is een ideale speelplek voor kinderen geworden.

KUNSTGRAS INSTALLATIE VAN DE ROYAL GRASS® SEDA IN OOSTBURG

KUNSTGRAS INSTALLATIE VAN DE ROYAL GRASS® SEDA IN OOSTBURG

We hebben een gedeelte van het gras verwijderd en vervangen door kunstgras. We hebben hierdoor gedeeltelijk een onderhoudsarme tuin gecreëerd. De klant koos voor ROYAL GRASS® SEDA in de achtertuin. Deze 30mm hoge en sterke kunstgrassoort kan vier keer meer belasting aan dan reguliere kunstgrasvezels en is uitermate geschikt voor spelende kinderen.

AANLEG VOORTUIN MET ROYAL GRASS® WAVE IN KAMPERLAND

AANLEG VOORTUIN MET ROYAL GRASS® WAVE IN KAMPERLAND

Deze mooie voortuin in Kamperland is voorzien van 150 m² Royal Grass Wave kunstgras, ontwikkeld volgens de z.g. ReaDY® technologie. Hetg gras heeft een speels en weelderig karakter doordat iedere vezel op eigen wijze kroest. Dit maakt dat het er heel realistisch en natuurgetrouw uit ziet. De Royal Grass® Wave is 100% veilig voor mens en dier.

Assortiment

Delta Kunstgras biedt u een omvangrijk assortiment om kunstgras te kopen. Klik voor alle details naar onze assortimentspagina

Veilig

Kunstgras kopen van Royal Grass is 100% veilig!
Wij leggen u graag uit waarom dat is op onze pagina over veiligheid

Fotoboek

Via ons fotoboek geven wij een impressie geven van de onze mogelijkheden.
Zelf zien? Klik hier