Royal Grass Seda

€ 31,95 m²

Prachtig zomers goed onderhouden grassoort, in een wat kortere open structuur waardoor het een verrassend effect krijgt.

Extra pluspunt Kan vier keer meer belasting aan dan reguliere kunstgrasvezels.
Legadvies Strooi het gras voor maximale stabiliteit in met speciaal, gedroogd silica zand. Ca. 25 kg per vierkante meter.
Mate van gebruik

Spelende kinderen

Toepassing

Speeltuin

Zacht onder de voeten

Royal Grass® Seda is een grastapijt met een 30mm hoge kunstgrasvezel. De vezels zijn zacht en flexibel door de iets hogere vezel. Ideaal voor u als u uw gazon een volle, maar toch net gemaaide look wilt geven. Het grastapijt nodigt u uit om er met blote voeten op te lopen.
Dit kunstgras heeft, net als alle andere soorten kunstgras die wij aanbieden, de unieke Royal Grass V-shape vezel met MiNT technologie. Deze uit de natuur overgenomen vorm van gras zorgt er onder andere voor dat de vezels een matte, zijdeachtige kleur hebben en mooi rechtop blijven staan. Uw gazon voelt heerlijk zacht onder uw blote voeten!

Zomers groen

De Royal Grass® Seda bestaat uit de twee populaire kleuren, te weten zomergroen en olijfgroen. De combinatie van deze kleuren geeft
het gazon een nazomers uiterlijk. Uw gazon ziet er goed onderhouden en voldoende bemest uit.

Kunstgras voor in uw tuin

Kunstgras blijft altijd groen in de winter. Dat is prachtig maar daardoor valt het juist in de winter meer op. Want wie heeft er nu een mooi groen gazon in de winter? Dit kleurtype adviseren wij als er weinig blijvend groen in uw tuin aanwezig is, uw gazon moet immers niet onnatuurlijk overkomen. Met veel blijvend groen in de tuin kunt u kiezen voor iets fellere typen groen zoals Royal Grass® Elite of Royal Grass® Delite. 

 

Delta Kunstgras Nieuws

  • In het Zeeuwse Oostburg hebben we een gedeelte van het gras verwijderd en vervangen door kunstgras. We hebben hierdoor gedeeltelijk een onderhoudsarme tuin gecreëerd.  Deze achtertuin is voorzien van de ROYAL GRASS® SEDA. Deze, 30mm hoge en sterke, kunstgrassoort kan vier keer meer belasting aan dan reguliere kunstgrasvezels en is uitermate geschikt voor spelende kinderen. De Royal Grass® Seda bestaat uit de twee populaire kleuren, te weten zomergroen en olijfgroen. Lees meer…

Bezoekadres (Na afspraak) Spoorstraat 11 - 4431 NK
     's-Gravenpolder

mobile icon  0113-313166
mobile icon  06-21881191

message-2 icon  info@delta-kunstgras.nl
world icon  www.delta-kunstgras.nl