Royal Grass LSR 24

€ 20,95 m²

Royal Grass® LSR 24 is extreem slijtvast kunstgras dat specifiek is ontwikkeld voor recreatief gebruik. Het kunstgras biedt effectieve toepassing bij zeer intensief gebruik. LSR 24 is vanwege die eigenschap de perfecte ondergrond voor o.a. speeltoestellen en trapveldjes etc.

Dit kunstgras is gecertificeerd volgens de Europese norm: NEN-1177:2018. Deze norm bewaakt de bodemkwaliteit en -veiligheid van speelplaatsen.

Doordat de vezel voldoet aan alle normen passen wij deze soort toe in speeltuinen en bij kinderdagverblijven, maar bijvoorbeeld ook voor een gemeente die een openbaar speelterrein wilt aanleggen.
Vanwege de recyclebaarheid kunstgrassoort is voldoen we daarmee ook nog eens aan de hedendaagse duurzaamheidsnormen.

Ideaal voor
• Speelvelden
• Speeheuvels
• Multifunctionele sportvelden

De kunstgrassoort LSR 24 is er in verschillende kleuren en kleurcombinaties: groen, rood, geel, blauw, wit en zwart.

Kwaliteit grasvezel

Royal Grass® LSR 24 is een extreem slijtvaste polyethylene vezel, die beduidend meer belasting aan kan dan standaard kunstgrasvezels en daarom geschikt is voor zeer intensief gebruik. Royal Grass® is daarnaast gegarandeerd 100% veilig voor mens en milieu, zelfs bij per  ongeluk inslikken. LSR 24 staat garant voor een duurzaam speeloppervlak.

Delta Kunstgras Nieuws

  • In het Zeeuwse Oostburg hebben we een gedeelte van het gras verwijderd en vervangen door kunstgras. We hebben hierdoor gedeeltelijk een onderhoudsarme tuin gecreëerd.  Deze achtertuin is voorzien van de ROYAL GRASS® SEDA. Deze, 30mm hoge en sterke, kunstgrassoort kan vier keer meer belasting aan dan reguliere kunstgrasvezels en is uitermate geschikt voor spelende kinderen. De Royal Grass® Seda bestaat uit de twee populaire kleuren, te weten zomergroen en olijfgroen. Lees meer…

Bezoekadres (Na afspraak) Spoorstraat 11 - 4431 NK
     's-Gravenpolder

mobile icon  0113-313166
mobile icon  06-21881191

message-2 icon  info@delta-kunstgras.nl
world icon  www.delta-kunstgras.nl