Assortiment Kunstgras

Royal Grass® wordt gemaakt met unieke kunstgrasvezels van Ten Cate en is van de hoogste kwaliteit. Exclusief voor ons
kunstgras wordt een kunstgrasvezel gemaakt met een speciale gepatenteerde vorm, de V-shape. Onderstaand treft u een
overzicht van onze producten aan. Voor meer informatie over de prijs en het type kunstgras klikt u op de foto.

Royal Grass Aura (€ 38,95 M²)

Vers gemaaid lente gras. Deze extreem zachte grassprieten maken het gras zeer geschikt voor ravottende kinderen in uw tuin.

Royal Grass Blossom (€ 43,95 M²)

Wat wildere, natuurlijk uiterlijk.
Het volle groene gras dat door de super zachte vezels een genot aan de blote voeten is

Royal Grass Lush (€ 41,95 M²)

Gras met een na-zomerse look door de toegevoegde bruine sprieten waardoor het ‘perfecte’ er net vanaf is en daardoor dus zeer natuurlijk.

Royal Grass Silk 35 (€ 41,95 M²)

Realistisch, kort gemaaid maar zeker speels groen gras. Dat biedt Wave u aan waarmee u kunt relaxen en geniet van uw tuin.

Royal Grass Bliss (€ 46,95 M²)

Zomers vol gazon met dichte, hoge grassprieten waardoor het een ‘dikke’ grasmat is die voor vele toepassingen kan worden gebruikt.

Royal Grass Deluxe (€ 44,95 M²)

Stevige grassprieten in 3 kleuren maken dit dichte gras erg robuust en geschikt voor zeer intensief gebruik voor allerlei toepassingen.

Royal Grass Seda (€ 31,95 M²)

Prachtig zomers, goed onderhouden. Het kunstgras heeft een wat kortere open structuur waardoor het een verrassend effect krijgt. 

Royal Grass Wave (€ 36,95 M²)

Een zijdeachtig voelend gras dat heerlijk volumineus is. Door deze zachtheid, is het een ideaal gras voor kinderen in jonge gezinstuinen.

Royal Grass Bloom (€ 43,95 M²)

Opgroeiende tieners die niets liever doen dan spelen in de tuin? Bloom kan tegen een stootje en ziet ertoch zeer fraai en natuurlijk uit.

Royal Grass LSR-24 (€ 20,95 M²)

De Royal Grass LSR-24 is perfect kunstgras waar valbescherming belangrijk is. Daarbij is dit het meest voordelige kunstgras in ons assortiment.

Royal Grass Sense (€ 41,95 M²)

Één van de best-sellers uit ons assortiment! De ultieme ‘wildere’ tuin look, voor als het gras er wat minder gemanicuurd uit mag zien.

Delta Kunstgras Nieuws

  • In het Zeeuwse Oostburg hebben we een gedeelte van het gras verwijderd en vervangen door kunstgras. We hebben hierdoor gedeeltelijk een onderhoudsarme tuin gecreëerd.  Deze achtertuin is voorzien van de ROYAL GRASS® SEDA. Deze, 30mm hoge en sterke, kunstgrassoort kan vier keer meer belasting aan dan reguliere kunstgrasvezels en is uitermate geschikt voor spelende kinderen. De Royal Grass® Seda bestaat uit de twee populaire kleuren, te weten zomergroen en olijfgroen. Lees meer…

Bezoekadres (Na afspraak) Spoorstraat 11 - 4431 NK
     's-Gravenpolder

mobile icon  0113-313166
mobile icon  06-21881191

message-2 icon  info@delta-kunstgras.nl
world icon  www.delta-kunstgras.nl