Royal Grass Silk 35

€ 40,95 m²

De ontwerpers van Royal Grass® zijn erin geslaagd een dunnere en meer flexibele grasvezel te ontwerpen, die is gebaseerd op het originele ontwerp van de gepatenteerde V-vorm vezel. Als u de zijdezachte grasmat voelt is het moeilijk voor te stellen dat de flexibele vezel ook een stevige ruggengraat heeft, die de veerkracht ondersteunt.
Royal Grass® Silk35 is een volgras systeem, wat betekent dat er geen invulmateriaal (zand) noodzakelijk is voor de installatie. Een gekroesde lichtgele vezel vervult de functie van het zand, ook wel aangeduid als “kunstgras met mosdraad”. De combinatie van de zachte grasvezels met de zachte mosdraad zorgt ervoor dat Royal Grass® Silk35 comfortabel aanvoelt. Vooral kinderen zullen het heerlijk vinden erop te spelen. Deze variant kunstgras met mosdraad is er ook met een lagere vezellengte op 25mm: Royal Grass® Silk25 Ook dit type kunstgras is verkrijgbaar inclusief aanleg. Overweegt u kunstgras zelf te installeren?
Hier kunt u onze handleiding kunstgras leggen downloaden.

Extra pluspunt Het gras heeft een uitgesproken frisse, zomerse tint, waardoor het naast erg praktisch, ook erg geschikt is voor decoratieve doeleinden.
Legadvies Strooi het gras voor maximale stabiliteit in met speciaal, gedroogd silica zand. Ca. 5 tot 10 kg per vierkante meter.
Mate van gebruik

Dagelijkse Betreding, Siergazon, Spelende kinderen

Toepassing

Balkon / dakterras, Groendaken, Hotel, Tuin

Delta Kunstgras Nieuws

  • Gratis instrooizand bij aanleg kunstgras! 1 april 2019 vierden wij, als DELTA Kunstgras, ons 10-jarig jubileum. Dit willen wij voor u als klant niet ongemerkt voorbij laten gaan. Daarom mogen wij u het instrooizand bij aanleg van uw kunstgras gratis weggeven!  Deze actie is geldig van 1 juni t/m 31 juli 2019 (Let op! De jubileumkorting geldt alleen bij aanleg van kunstgras en is niet in combinatie met andere acties.) Lees meer…

Bezoekadres (Na afspraak)

location iconSpoorstraat 11 - 4431 NK
     's-Gravenpolder

mobile icon  0113-313166
mobile icon  06-21881191

message-2 icon  info@delta-kunstgras.nl
world icon  www.delta-kunstgras.nl