Royal Grass Silk 35

€ 40,95 m²

De ontwerpers van Royal Grass® zijn erin geslaagd een dunnere en meer flexibele grasvezel te ontwerpen, die is gebaseerd op het originele ontwerp van de gepatenteerde V-vorm vezel. Als u de zijdezachte grasmat voelt is het moeilijk voor te stellen dat de flexibele vezel ook een stevige ruggengraat heeft, die de veerkracht ondersteunt.
De combinatie van de zachte grasvezels met de zachte mosdraad zorgt ervoor dat Royal Grass® Silk35 comfortabel aanvoelt. Vooral kinderen zullen het heerlijk vinden erop te spelen. 

Extra pluspunt Het gras heeft een uitgesproken frisse, zomerse tint, waardoor het naast erg praktisch, ook erg geschikt is voor decoratieve doeleinden.
Legadvies Strooi het gras voor maximale stabiliteit in met speciaal, gedroogd silica zand. Ca. 5 tot 10 kg per vierkante meter.
Mate van gebruik

Dagelijkse Betreding, Siergazon, Spelende kinderen

Toepassing

Balkon / dakterras, Groendaken, Hotel, Tuin

Delta Kunstgras Nieuws

  • Voor de maanden augustus en september hebben we weer een superactie! Lever uw oude grasmaaier bij ons in en ontvang 10% korting op uw aankoop van alle* Royal Grass kunstgrassen. Dus gooi uw oude gras inclusief grasmaaier eruit en geniet van ‘Nooit meer zaaien, nooit meer maaien!’ * m.u.v. Royal Grass XPlay en niet i. c. m . andere acties.

Bezoekadres (Na afspraak)

location iconSpoorstraat 11 - 4431 NK
     's-Gravenpolder

mobile icon  0113-313166
mobile icon  06-21881191

message-2 icon  info@delta-kunstgras.nl
world icon  www.delta-kunstgras.nl