Royal Grass LSR-24

€ 19,95 m²

Royal Grass® LSR 24 is kunstgras dat specifiek is ontwikkeld voor recreatief gebruik. Het kunstgras biedt effectieve valdemping voor verschillende valhoogtes. LSR 24 is vanwege die valdemping de perfecte ondergrond van speeltoestellen. Het kunstgras is gecertificeerd volgens de NEN-1177:2018-richtlijn, de Europese norm die de bodemkwaliteit en -veiligheid van speelplaatsen bewaakt.

Omdat dit kunstgras voldoet aan alle normen qua valdemping passen wij deze soort toe in speeltuinen en bij kinderdagverblijven maar bijvoorbeeld ook voor een gemeente die een openbaar speelterrein wilt aanleggen.
En omdat deze kunstgrassoort ook nog eens volledig recyclebaar is voldoet we daarmee ook nog eens aan de hedendaagse duurzaamheidsnormen.

Ideaal voor
• Speelvelden
• Speeheuvels
• Multifunctionele sportvelden

De kunstgrassoort LSR 24 is er in verschillende kleuren en kleurcombinaties: groen, rood, geel, blauw, wit en zwart.

Kwaliteit grasvezel

Royal Grass® LSR 24 is een extreem slijtvaste polyethylene vezel, die beduidend meer belasting aan kan dan standaard kunstgrasvezels en daarom geschikt is voor zeer intensief gebruik. Royal Grass® is daarnaast gegarandeerd 100% veilig voor mens en milieu, zelfs bij per  ongeluk inslikken. LSR 24 staat garant voor een duurzaam speeloppervlak.

Delta Kunstgras Nieuws

  • Voor de maanden augustus en september hebben we weer een superactie! Lever uw oude grasmaaier bij ons in en ontvang 10% korting op uw aankoop van alle* Royal Grass kunstgrassen. Dus gooi uw oude gras inclusief grasmaaier eruit en geniet van ‘Nooit meer zaaien, nooit meer maaien!’ * m.u.v. Royal Grass XPlay en niet i. c. m . andere acties.

Bezoekadres (Na afspraak)

location iconSpoorstraat 11 - 4431 NK
     's-Gravenpolder

mobile icon  0113-313166
mobile icon  06-21881191

message-2 icon  info@delta-kunstgras.nl
world icon  www.delta-kunstgras.nl