Royal Grass LSR-24

€ 19,95 m²

Royal Grass® LSR 24 is kunstgras dat specifiek is ontwikkeld voor recreatief gebruik. Het kunstgras biedt effectieve valdemping voor verschillende valhoogtes. LSR 24 is vanwege die valdemping de perfecte ondergrond van speeltoestellen. Het kunstgras is gecertificeerd volgens de NEN-1177:2018-richtlijn, de Europese norm die de bodemkwaliteit en -veiligheid van speelplaatsen bewaakt.

Omdat dit kunstgras voldoet aan alle normen qua valdemping passen wij deze soort toe in speeltuinen en bij kinderdagverblijven maar bijvoorbeeld ook voor een gemeente die een openbaar speelterrein wilt aanleggen.
En omdat deze kunstgrassoort ook nog eens volledig recyclebaar is voldoet we daarmee ook nog eens aan de hedendaagse duurzaamheidsnormen.

Ideaal voor
• Speelvelden
• Speeheuvels
• Multifunctionele sportvelden

De kunstgrassoort LSR 24 is er in verschillende kleuren en kleurcombinaties: groen, rood, geel, blauw, wit en zwart.

Kwaliteit grasvezel

Royal Grass® LSR 24 is een extreem slijtvaste polyethylene vezel, die beduidend meer belasting aan kan dan standaard kunstgrasvezels en daarom geschikt is voor zeer intensief gebruik. Royal Grass® is daarnaast gegarandeerd 100% veilig voor mens en milieu, zelfs bij per  ongeluk inslikken. LSR 24 staat garant voor een duurzaam speeloppervlak.

Delta Kunstgras Nieuws

  • Wij zijn volop bezig met de vernieuwing van de ondergrond van een speeltuin in Kapelle.  Er wordt door Ad en zijn collega allereerst een stevige ondergrond gerealiseerd waarna er extra stevig Safe Play kunstgras wordt gelegd. De kinderen staan al vol verwachting naar de speeltoestellen te kijken en kunnen niet wachten om er op te gaan spelen. Door de stevige maar toch valbestendige ondergrond kan dat straks op een veilige Lees meer…

Bezoekadres (Na afspraak)

location iconSpoorstraat 11 - 4431 NK
     's-Gravenpolder

mobile icon  0113-313166
mobile icon  06-21881191

message-2 icon  info@delta-kunstgras.nl
world icon  www.delta-kunstgras.nl