Royal Grass EcoSense

€ 43,95 m²

Royal Grass EcoSense wordt geproduceerd met de zachte en flexibele V-vorm vezel. De V-vorm vezel zorgt voor goede veerkracht van het kunstgras en te samen met de mooie kleurstelling voor een natuurlijke uitstraling. Met een grashoogte van 40mm ziet het kunstgras er niet alleen volumineus uit, het is ook een weldaad om te voelen. Bijzonder aan dit type kunstgras is dat het 100% recyclebaar is, of wel cradle-to-cradle!

Royal Grass EcoSense is een ‘volgras’ systeem, dit betekent dat er geen invulmateriaal (zand) noodzakelijk is voor de installatie. Een gekroesde lichtbruine vezel vervult de functie van het zand, ook wel aangeduid als ‘rootzone’. De combinatie van de zachte grasvezels met de zachte ‘rootzone’ zorgt dat het kunstgras comfortabel aanvoelt.

Extra pluspunt Extra vol, zacht en krachtig door de vezels die dicht op elkaar staan.
Legadvies Strooi het gras voor maximale stabiliteit in met speciaal, gedroogd silica zand. Ca. 10 kg per vierkante meter.
Mate van gebruik

Dagelijkse Betreding, Siergazon

Toepassing

Balkon / dakterras, Groendaken, Hotel, Speeltuin, Tuin

De productnaam is gekozen om het heerlijke gevoel van het gras in combinatie met de duurzame eigenschappen: EcoSense!
Royal Grass EcoSense is gemaakt van 100% polyolifine materiaal. Door
een nieuw ontwikkelde productietechniek komen er geen andere materialen meer aan te pas om de kunstgrasmat samen te stellen. Hierdoor is EcoSense na haar levensduur 100% recyclebaar en kan weer hergebruikt worden voor de productie van kunstgras. Ten Cate – ‘s werelds grootste producent in de kunstgrasindustrie – is technologisch partner van Royal Grass. EcoSense is het resultaat van intensieve samenwerking en gezamenlijk staan de partijen garant voor de duurzaamheid en recyclebaarheid van EcoSense.

Ziet u mij? Dan kunt u gerust zijn. U heeft gekozen voor een product dat ecologisch is en na haar levensduur weer opnieuw kunstgras zal worden (100% recyclebaar of wel cradle-to-cradle). Dit dankzij nieuw ontwikkelde productietechnieken. Royal Grass EcoSense maakt deel uit van de e-qual productlijn; duurzaam kunstgras

Delta Kunstgras Nieuws

  • Wij zijn volop bezig met de vernieuwing van de ondergrond van een speeltuin in Kapelle.  Er wordt door Ad en zijn collega allereerst een stevige ondergrond gerealiseerd waarna er extra stevig Safe Play kunstgras wordt gelegd. De kinderen staan al vol verwachting naar de speeltoestellen te kijken en kunnen niet wachten om er op te gaan spelen. Door de stevige maar toch valbestendige ondergrond kan dat straks op een veilige Lees meer…

Bezoekadres (Na afspraak)

location iconSpoorstraat 11 - 4431 NK
     's-Gravenpolder

mobile icon  0113-313166
mobile icon  06-21881191

message-2 icon  info@delta-kunstgras.nl
world icon  www.delta-kunstgras.nl