Royal Grass Deluxe

€ 43,95 m²

 

Zou u niet een gazon met een volle, frisgroene kleur willen? De Royal Grass Deluxe heeft deze prachtige gemêleerde kleur doordat dit kunstgras is opgebouwd uit drie kleuren groen met mosdraad. Royal Grass Deluxe is perfect groen, zonder onnatuurlijk te ogen. Dat, in combinatie met weelderige grasvezels van 36 mm maakt de Deluxe tot een prachtige volgroene grasmat. Kunstgras met een mooie dichtheid die netjes terugveert wanneer u er overheen loopt.

UW GRAS ALTIJD ZOMERS GROEN

De Royal Grass Deluxe bestaat uit maar liefst drie populaire groen kleuren, te weten zomergroen, olijfgroen en limegroen. Ook de gekroesde vezel is deels voorzien van een groentint. Door deze combinatie krijgt uw gazon een kleur groen die het beste omschreven kan worden als de groentint die bij de overgang van lente naar zomer past. Een frisgroen gazon, zonder te fel te zijn.

Extra pluspunt Oogt natuurgetrouw. Stevig en betrouwbaar, maar heeft tegelijkertijd een zeer stijlvol uiterlijk.
Legadvies Strooi het gras voor maximale stabiliteit in met speciaal, gedroogd silica zand. Ca. 10 kg per vierkante meter.
Toepassing

Balkon / dakterras, Groendaken, Hotel, Speeltuin, Tuin

Mate van gebruik

Dagelijkse Betreding, Siergazon, Spelende kinderen

Welke kleur bij u past hangt af van uw persoonlijke voorkeur maar ook van de ligging van de tuin. In een donkere tuin kunt u beter kiezen voor een heldere kleur kunstgras omdat dit de tuin ‘opvrolijkt’. Hoe u de kleuren ervaart kunt u beoordelen in één van onze showtuinen of door kunstgras stalen aan te vragen. Al is de kleurbeleving op een klein staal natuurlijk minder dan op een groot oppervlak

Delta Kunstgras Nieuws

  • Wij zijn volop bezig met de vernieuwing van de ondergrond van een speeltuin in Kapelle.  Er wordt door Ad en zijn collega allereerst een stevige ondergrond gerealiseerd waarna er extra stevig Safe Play kunstgras wordt gelegd. De kinderen staan al vol verwachting naar de speeltoestellen te kijken en kunnen niet wachten om er op te gaan spelen. Door de stevige maar toch valbestendige ondergrond kan dat straks op een veilige Lees meer…

Bezoekadres (Na afspraak)

location iconSpoorstraat 11 - 4431 NK
     's-Gravenpolder

mobile icon  0113-313166
mobile icon  06-21881191

message-2 icon  info@delta-kunstgras.nl
world icon  www.delta-kunstgras.nl