ROYAL GRASS SILK 35

€ 43,95 m²

Royal Grass Silk 35

is een zijdeachtig lekker zacht voelend kunstgras dat heerlijk volumineus is. Door deze zachtheid, gecombineerd met duurzaamheid is het een ideaal gras voor jonge gezinstuinen.

Royal Grass Silk 35

Kom de zacht Silk voelen in onze showtuin te Kapelle. Voordat u langs komt bekijk ook het product in de collectie van onze leverancier. Klik op link en bekijk alles goed. Als u langs komt bereid u vragen goed voor en maak vast een plattegrond of schets waar u het kunstgras geïnstalleerd wilt hebben. Dit kan ook aan de wand of onder de bar in de mancave. Er is heel veel mogelijk.

 

Extra pluspunten ROYAL GRASS SILK 35 kunst gras heeft een uitgesproken frisse, zomerse tint, waardoor het naast erg praktisch, ook erg geschikt is voor decoratieve doeleinden. Zeer populair bij gezinnen met jonge kinderen. Een sterke, zijdeachtige
kwaliteit met mooie, volle en middelhoge vezels. Hierdoor is dit type gras ook zeer geschikt voor intensief gebruikte plaatsen. Een zeer populaire kwaliteit, vooral bij kinderdagverblijven en peuterspeelzalen. Het gras heeft een opvallend frisse en zomerse kleur.

 

Legadvies Strooi het gras voor maximale stabiliteit in met speciaal, gedroogd silica zand. Ca. 5 tot 10 kg per vierkante meter.
Mate van gebruik Geschikt voor dagelijkse betreding, in te zetten als siergazon, ideaal voor Spelende kinderen
Toepassing Op  een Balkon of dakterras, Groendaken van een Hotel, of in de Tuin