Royal Grass Seda

€ 33,95 m²

Royal Grass Seda

Prachtig zomers groen ziet de Royal Grass Seda er uit. Goed te onderhouden kunstgras soort, in een wat kortere open structuur waardoor het een verrassend effect krijgt.

 

Kom de Royal Grass Seda ervaren in onze showtuin Bekijk ook het product in de collectie van onze leverancier RoyalGrass zodat als u naar onze showtuin afreist u goed voorbereid bent. Welke vragen u nog moet stellen. Wellicht heeft u nog speciale wensen over een droogmolen. Het kan ook zijn dat er een boom of ornament in het grasveld komt te staan. Een speeltoestel zou ook nog kunnen.

Extra pluspunt Kan vier keer meer belasting aan dan reguliere kunstgrasvezels.
Legadvies Strooi het gras voor maximale stabiliteit in met speciaal, gedroogd silica zand. Ca. 25 kg per vierkante meter.
Mate van gebruik

Spelende kinderen

Toepassing

Speeltuin

Zacht onder de voeten

Royal Grass® Seda is een grastapijt met een 30mm hoge kunstgrasvezel. De vezels zijn zacht en flexibel door de iets hogere vezel. Ideaal voor u als u uw gazon een volle, maar toch net gemaaide look wilt geven. Het grastapijt nodigt u uit om er met blote voeten op te lopen.
Dit kunstgras heeft, net als alle andere soorten kunstgras die wij aanbieden, de unieke Royal Grass V-shape vezel met MiNT technologie. Deze uit de natuur overgenomen vorm van gras zorgt er onder andere voor dat de vezels een matte, zijdeachtige kleur hebben en mooi rechtop blijven staan. Uw gazon voelt heerlijk zacht onder uw blote voeten!

Zomers groen

De Royal Grass® Seda bestaat uit de twee populaire kleuren en een mosdraad, te weten zomergroen en olijfgroen. De combinatie van deze kleuren geeft het gazon een nazomers uiterlijk. Uw gazon ziet er goed onderhouden en voldoende bemest uit.

Kunstgras voor in uw tuin

Kunstgras blijft altijd groen in de winter. Dat is prachtig maar daardoor valt het juist in de winter meer op. Want wie heeft er nu een mooi groen gazon in de winter? Dit kleurtype adviseren wij als er weinig blijvend groen in uw tuin aanwezig is, uw gazon moet immers niet onnatuurlijk overkomen. Met veel blijvend groen in de tuin kunt u kiezen voor iets fellere typen groen zoals Royal Grass® Lush of Royal Grass® Wave.