LSR 24

€ 21,95 m²

LSR 24

Allereerst  is het een extreem slijtvast kunstgras dat specifiek is ontwikkeld voor recreatief gebruik. Zo biedt het kunstgras bovendien een effectieve toepassing bij zeer intensief gebruik, omdat het zo slijtvast is. Doordat de vezel voldoet aan alle veiligheidsnormen die er aan gesteld worden passen wij deze soort daarom toe in speeltuinen en bij kinderdagverblijven. Op plaatsen waar speeltoestellen in het kunstgras staan wordt er valdemping toegepast. Ook bij trapveldjes of pannakooi wordt een shockpad toegepast om blessuren te voorkomen. Maar ook bijvoorbeeld voor een gemeente die een openbaar speelterrein wil aanleggen. Als laatste maar niet onbelangrijk vanwege de recyclebaarheid van de kunstgrassoort. Hiermee wordt voldaan we aan de hedendaagse duurzaamheidsnormen.

Het kunstgras is gecertificeerd volgens de Europese norm: NEN-1177:2018. Deze norm bewaakt de bodemkwaliteit en -veiligheid van speelplaatsen.

Gekleurd kunstgras is de ideale basis voor een kleurrijk speel- of sportveld. LSR 24 is verkrijgbaar in 5 verschillende kleuren, namelijk groen, rood, geel, wit en blauw kunstgras. Genoeg variatie om een aantrekkelijk sport- of speelveld mee te creëren dus! En naast dat het er leuk uit ziet, is LSR-24 ook nog eens NEN-EN 1177:2018 gecertificeerd. Dit betekent dat het kunstgras super sterk en extreem slijtvast is. Dus ook als valondergrond is het een uitermate geschikt product.

ROYAL GRASS LSR 24

Kenmerken

• Uitstekende grip

• Goede slijtage eigenschappen

• Goede prijs kwaliteitsverhouding

– Lange levens duur

Toepassing:

– Trapveldjes en pannakooien

– Speeltuinen, speelplaatsen en speelheuvels

– Multi sport 

– Hockey

De kunstgrassoort LSR 24 is er in verschillende kleuren en kleurcombinaties: groen, rood, geel, blauw, wit en zwart.

ROYAL GRASS LSR 24

is een hoge kwaliteit grasvel met een extreem slijtvaste polyethylene vezel, die beduidend meer belasting aan kan dan standaard kunstgrasvezels. Voor intensief gebruik is het daarom uitermate geschikt. Ook is het mogelijk met een zware belasting er overheen te rijden. Royal Grass® is daarnaast gegarandeerd 100% veilig voor mens en milieu, zelfs bij per ongeluk inslikken. LSR 24 staat garant voor een duurzaam en aantrekkelijk speeloppervlak.