Wilt u direct weten wat de aanleg van kunstgras u gaat kosten? Vraag dan online een offerte aan.
De offerte is vrijblijvend, er zijn geen voorwaarden aan verbonden. De totale kosten zijn opgebouwd uit de prijs voor het kunstgras, de aanlegkosten van het kunstgras en eventueel de kosten voor de grondwerkzaamheden. U kunt aangeven voor welke onderdelen u een prijsopgave wenst te ontvangen. 

 

Offerte aanvraag

Informatie over u

Naam(*)
Ongeldige invoer

Email(*)
Ongeldige invoer

Adres(*)
Ongeldige invoer

Postcode(*)
Ongeldige invoer

Plaats(*)
Ongeldige invoer

Telefoonnummer(*)
Ongeldige invoer

Informatie over het project

Locatie(*)
Ongeldige invoer

Lengte(*)
Ongeldige invoer

Breedte(*)
Ongeldige invoer

Bereikbaarheid(*)
Ongeldige invoer

Is de locatie bereikbaar voor een rol van 4 meter lengte en eventueel een palletwagen? Indien de toegang beperkt is wilt u de situatie dan weergeven in het opmerkingen veld onderaan dit formulier?

Een kantopsluiting scheidt het gazon van bestrating/borders en kan van diverse materialen gemaakt worden (stenen, betonband, hardhout, rvs strip, etc.) Indien dit aangebracht moet worden graag aangeven om hoeveel strekkende meter het gaat.
Kantopsluiting(*)
Ongeldige invoer

Kunstgras in de tuin dient bij voorkeur geïnstalleerd te worden op een aangetrilde en geëgaliseerde fundering van geel straatzand. Deze werkzaamheden kunt u zelf uitvoeren en/of uitbesteden.
Grondwerk(*)
Ongeldige invoer

Uitgegaan wordt van uitgraven gazon, aanbrengen zandbed, aftrillen en egaliseren. Bijzonderheden kunt u hieronder vermelden. Eventuele bijzonderheden kunt u in het opmerking veld onderaan dit formulier vermelden.

Een onderlaag kan gewenst zijn voor extra bescherming tegen onkruidgroei (onderdoek), goede drainage (bijvoorbeeld op beton) of extra comfort en valbescherming (bij speeltoestellen van kinderen).
Onderlaag(*)
Ongeldige invoer

Type kunstgras(*)
Ongeldige invoer

Offerte(*)
Ongeldige invoer

Uw opmerkingen
Ongeldige invoer

Beveiligingsvraag(*)
Beveiligingsvraag
Ongeldige invoer

Vraag offerte aan

 

  xplayoffertepagklein
1urban150x75  9royalgrassseda150
royalgrsatinjuli15150x75k    1 Grass Exclusief 150x75 

1sense150x75   4silk35150

2 DeLuxe 150x75    5eco 150-2   

 10xl150  3 Ultra 150x75

Berekenen oppervlakte

Voor het berekenen van de hoeveelheid benodigd kunstgras dient u met een aantal factoren rekening te houden:

  • Kunstgras wordt geproduceerd op 4 meter breed, het is handig om hier bij het ontwerp van uw gazon rekening mee te houden.
  • Kunstgras heeft altijd een poolrichting, elke baan gras moet met de poolrichting dezelfde kant op wijzen, anders zorgt dit voor optisch kleurverschil.
  • Voor het mooiste resultaat dient de poolrichting te wijzen in de richting waar het meest naar het gras wordt gekeken, bijvoorbeeld woonkamer of terras. Zo heeft het gras de meest natuurlijke uitstraling. Hou hier rekening mee in uw legplan.

Zie onderstaande voorbeeld tekeningen voor het uitwerken van een legplan.

aopmtekening95 bopmtekening95 copmtekening95

Bereikbaarheid

Is de locatie bereikbaar voor een rol van 4 meter lengte en eventueel een palletwagen? Een balkon of dakterras is vaak niet bereikbaar met de personenlift of via het trappenhuis. In dit geval moet een bouwlift gehuurd worden.

Kantopsluiting

Een kantopsluiting scheidt het gazon van bestrating/borders en kan van diverse materialen gemaakt worden: stenen, betonband, hardhout, rvs strip, etc. Meest gangbaar is hard hout of een betonnen opsluitband.

Grondwerk

Kunstgras in de tuin dient bij voorkeur geïnstalleerd te worden op een aangetrilde en geëgaliseerde fundering van geel straatzand. Deze werkzaamheden kunt u zelf uitvoeren en/of uitbesteden.

Onderlaag

Een onderlaag kan gewenst zijn voor extra bescherming tegen onkruidgroei en mieren (onderdoek), goede drainage (bijvoorbeeld op beton) of extra comfort en valbescherming (bij speeltoestellen van kinderen).

     

Beoordeling 9.1 gebaseerd op 31 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist

 

royalgrass75hg          mvo75hg          vhg75hg

 

1faceb kopie 75br          2twitter kopie 75p br           3linkedin kopie 75 p br

Nieuws

Nog niet eerder zag kunstgras er zó natuurlijk uit

Sense is de nieuwste telg in de Royal Grass familie: een prachtige, zachte en natuurgetrouwe kwaliteit. Eén ding is zeker: Royal Grass Sense zal verbaasde blikken opleveren bij iedereen die ontdekt dat dit geen natuurgras is, maar kunstgras!

Zie jij het verschil?

Je hebt ze vast wel eens gehad, klanten die twijfelen of ze kunstgras in de tuin willen, maar het ‘toch-nog-iets-te-nep’ argument ze telkens weerhield van de overstap naar kunstgras? Sense rekent af met de vooroordelen die bestaan over het uiterlijk van kunstgras

Lees meer...